Szekeres Viktor

Megvan ki alakítja a Marvel szuperhős mosómedvéjét

Bradley Cooper első animációs szinkronszerepét rögtön egy Marvel-filmben vállalta el. A színész a jövőre mozikba kerülő Guardians of The Galaxyban fogja alakítani a rakétavetős mosómedvét.

Újabb Oscar-jelölt színész szerződött le egy Marvel-filmhez - igaz, ezúttal csak hangját fogjuk hallani Bradley Coopernek. A Napos oldalért idén nominált színész a jövő augusztusban bemutatásra kerülő, jelenleg is Angliában forgatott Guardians of The Galaxy egyik legfurcsább szerzetét fogja megszólaltatni, a rajongók kedvenc mosómedvéjét, Rocket Raccoont, akinek magyar elnevezését mi is kíváncsian várjuk.

A James Gunn által rendezett filmben Cooper mellett olyan színészek lesznek hallhatóak (és láthatóak) a legfőbb szerepekben, mint Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Michael Rooker, Ophelia Lovibond, Lee Pace, Glenn Close és Karen Gillan. Érdekesség, hogy Rocket Raccoon szerepe Bradley Cooper első animációs szinkronmunkája lesz. A fimben egyébként Vin Diesel is szinkronszerephez jut, ő Groot hangja lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!