Szekeres Viktor

Csúszik a Tini Nindzsa Teknősök-mozifilm

Nem mondhatjuk, hogy lerágnánk a körmünket a Tini Nindzsa Teknősök-mozifilm bemutatásának időpontját illetően, de úgy illő, ha jelezzük, hogy a premier két hónappal el lett csúsztatva.

A Paramount Pictures tegnap bejelentette, hogy némi változást eszközölt 2014-es műsortervében. Mindez a stúdió nyári terveit érinti, konkrétan az élőszereplős Tini Nindzsa Teknősök-mozifilmet. Az eredetiben Teenage Mutant Ninja Turtles címre hallgató reboot premierjének dátuma eddig június hatodika volt, azonban jelen állás szerint a film csak augusztus nyolcadikától lesz látható Amerikában.

A Jonathan Liebesman által rendezett, Megan Fox (és a teknősök) főszereplésével készült akciófilm eredetileg az Edge of Tomorrow című Tom Cruise-scifivel egy napon került volna bemutatásra. Persze vetélytársai így is lesznek a filmnek, hiszen már most tudjuk, hogy 2014. augusztus nyolcadikán mutatják be az amerikai mozik Gary Shore Draculáját, valamint a Lasse Hallström által rendezett The Hundred-Foot Journey-t, melynek főszereplője Helen Mirren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)