Szekeres Viktor

Ütős lett a Thor 2 új előzetese

Nem meglepő a hír, de nagyon látványos lett a Thor második részének, a Sötét világnak az új előzetese. A hazai premierre pedig már csak bő három hónapot kell várnunk.

A Marvel Studios korábbi ígéretéhez híven tegnap bemutatta a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) legújabb előzetesét, mely cseppet sem meglepő módon igen érdekesre és látványosra sikeredett - kérdés, hogy manapság kinek elég ennyi egy mozifilm esetében. Az Amerikában november nyolcadikán, itthon pedig november tizennegyedikén bemutatásra kerülő film főszereplője ismét csak Chris Hemsworth lesz, de persze viszontláthatjuk Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins első epizódból ismert karakterét is.


Mellettük újoncként csatlakozott a produkcióhoz többek között a főgonoszt alakító Christopher Eccleston, valamint Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ray Stevenson, Zachary Levi és Tadanobu Asano. Az első Thor-film 2011-ben visszafogott siker lett: a 150 millióból készített képregény-adaptáció Amerikában 181 millió dollárig jutott el, a világ többi részén pedig 268 millióig. A papírforma szerint a folytatás ennél jóval sikeresebb lesz, hiszen Thor karakterét azóta A bosszúállókban sokkal többen megismerhették, s Joss Whedon filmje igencsak megnövelheti a Thor: Sötét világ bevételeit, miképp azt tette a Vasember harmadik részével is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #2
    Tetszett a poén a végén. :D
  • Narxis #1
    Tyűűűűű ez jó lesz.