Szekeres Viktor

Ilyen lesz a Thor 2 főgonosza

Igazi képorgiának örülhetnek a Marveles képregényfilmek rajongói, hiszen az Empire magazin rengeteg új fotót jelentetett meg legújabb számában a második Thor-filmből.

Az Empire filmes magazin legújabb számában kiemelt szerepet kapott a második Thor-film, a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World), mely Amerikában november nyolcadikán kerül bemutatásra 2D-ben, 3D-sre konvertálva, valamint IMAX-re konvertálva, itthon pedig november tizennegyedikétől lesz érdemes keresni a filmet a multiplexekben. (A "késés" annak köszönhető, hogy a Disney stúdió a hazai kamerázó kalózok miatt bünteti a magyar közönséget.)


A képek közül a legérdekesebb természetesen a Christopher Eccleston által alakított főgonosz, Malekith, de a további fotókon újabb szereplőket láthatunk, többek között az ugyancsak nem a jókat erősítő sötét elfeket. A film főszereplője ismét csak Chris Hemsworth lesz, de persze viszontláthatjuk Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins első epizódból ismert karakterét is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Beszélhetünk tavalyról is, vagy azelőttről, nincs semmi divat. Te beszélsz divatról, holott semmi divat nincs. Ha lenne, akkor másnak is lenne ilyen címe. (És címre utaltál, hiszen idézőjeleztél. De ha hangulatot vagy képi világot akarsz sötétnek hinni, akkor pláne nincs szó semmilyen divatról, hiszen ilyen filmek mindig is voltak. És lesznek is. Igaz régebben talán több volt.)
  • Jaffa 2843 #5
    Ki beszélt az évről? Egy ideje ez lett a divat, hogy a címben, hangulatban vagy képi világban sötét és komor legyen a film.
  • zetortraktor #4
    Mert idén volt egy film, aminek a címében benne volt a sötét máris fétis?
  • rdt89 #3
    Nagyon emlékeztet a Penge 2-ben lévő mutánsra a kinézete. :)
  • CybeRick #2
    Malekith 1984-ben jelent meg először a Marvel univerzumban. Már akkor is "sötét" elf volt. http://en.wikipedia.org/wiki/Malekith_the_Accursed
  • Jaffa 2843 #1
    Mi mostanában ez a "sötét" fétis?