Szekeres Viktor

Amerika 20 perccel rövidebb verziót kap az év legjobban várt képregény-filmjéből

Amerikában elég csúnyán meg tervezik vágni a Le Transperceneige című képregény alapján készült posztapokaliptikus Snowpiercert, mely egy kvázi örökmozgó vonaton játszódna.

Bár nyilván vannak, akik számára a Thor második része az év hátralévő részének legjobban várt képregény-adaptációja, rajongói körökben pedig minden bizonnyal a Kick-Ass 2 érdekli legjobban a nézőket. Mi azonban mégis Joon-ho Bong (A gazdatest) új filmje, a Snowpiercer mellett tennénk le a voksot. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy hozzánk mikor ér a posztapokaliptikus történet, de Dél-Koreában már bemutatásra került és az első vélemények igen pozitívak.


A Chris Evans, Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewen Brewmner, Alison Pill, John Hurt és Ed Harris főszereplésével készült filmet Európa-szerte az ősz folyamán fogják bemutatni, az amerikai premierről pedig egyelőre még nincs hír. Az azonban kiderült, hogy az ottani forgalmazó, a The Weinstein Company, miképp Kanadában, Dél-Afrikában, Új-Zélandon, Angliában és Ausztráliában is, a hírek szerint 20 percet ki fog vágni a végleges verzióból, hogy a közönségbarátabbá váljon a film. A rendező szerint a vágásokkal a film elveszti ugyan a karakterizálás egy részét, azonban a végeredmény jobban fog hasonlítani egy akciófilmre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!