Szekeres Viktor

Megvan, ki alakítja a The Avengers 2 főgonoszát

Az a James Spader alakíthatja a The Avengers 2 fő csirkefogóját, akit a magyar mozikban az elmúlt tíz évben csak egyszer láthattunk, de az év elején sokáig minden hétköznap láthattunk a tévében.

A Marvel Studios pár perce jelentette be, hogy James Spader fogja alakítani A bosszúállók második részének, a The Avengers: Age of Ultronnak a fő rosszfiúját, azaz Ultront. A mostanában inkább tévés színészként ismert Spader hosszú éveken át a Boston Legal - Jogi játszmákban volt látható, majd A hivatalban, idén pedig szeptemberben indul új sorozata, a The Blacklist. A színész az elmúlt tíz évben mindössze két mozifilmben volt látható, a Csodakavicsban, és a tavalyi Lincolnban.


A The Avengers: Age of Ultron 2015. május elsején kerül bemutatásra Amerikában, s rendezője az a Joss Whedon lesz, aki az első részt is dirigálta. A film forgatására 2014-ben fog sor kerülni, a munkálatok helyszíne zömében Anglia lesz. A Disney mostanság egyre több filmjének forgatását viszi Angliában, a Thor második része után jelenleg a Guardians of The Galaxy készül ott, de az új Star Wars-filmet is a szigetországban tervezik felvenni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • harmi2009 #4
    Csúnyán elhízott...
  • kalapos01 #3
    Egy 20 évvel ezelőtti karakterre biztos, hogy nem fogsz ráismerni. Azt életében egyszer játszotta. Annál nehezebb lesz mondjuk levedleni Alan Shore gúnyáját.
  • endrev #2
    Ja, nehezen tudom őt elképzelni gonosz karakterként.. De lehet hogy olyan jó színész, hogy rá se fogunk ismerni (Dr. Jackson-ra). :D
  • bandypappa #1
    Csillagkapu.