Szekeres Viktor

Visszatérhet a moziba Spawn - Az ivadék

1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált a Spawn - Az ivadék című képregényfilm, melynek nemsokára elkészülhet a rebootja.

Ismét Spawn-filmet készíthet Hollywood. Már jó pár éve hallani híreket arról, hogy felélesztenék a mozivásznon Todd McFarlane népszerű képregény-karakterét, de most úgy tűnik, hogy már nem sok választ el minket ettől. És azért merjük ezt kijelenteni, mert maga McFarlane nyilatkozta ezt a The Gate-nek.

A képregényíró azt mondta, hogy az Image Comics antihőse az ő forgatókönyve alapján és az ő rendezésében térhet vissza, s csakis az lassítja le a folyamatot, hogy szinte minden feladatot magára vállalt. Elmondása szerint az új Spawn-filmet 60-70 nap alatt forgatná le, ami azt is jelenti, hogy különbözne az 1997-es verziótól, nem lesz gigaköltségvetésű, különleges effektekkel tarkított produkció. Inkább egy horror-thrillerre kell számítania a közönségnek, nem pedig egy szuperhős-történetre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #6

    nyugi, el vannak ezek tévedve, az egyik legjobb film volt a maga idejében, zseniális cgi és rendezés.
  • nlght #5
    te mégis mi a lóf*szra számítottál amikor a pentium II 233 Mhz volt a legjobb gép akkoriban (1997 májusában jelent meg vagyis a grafikusok pentium I-en dolgoztak a projekten valszeg), inkább örültél volna neki, hogy volt cgi, akkoriban ez kurva nagy szó volt... nem tudom mit néztél, de akkoriban nem volt egy ismerősöm akinek nem jött volna be... a 6 részes sorozat na az katasztrófa volt, a film simán ütött 97-ben...

    amúgy a 97-es dollár olyan erős volt, hogy az a 87 millió dollár ma 127 millió dollárt érne, csak szólok

  • Zombee #4
    Ha nem tud rendezni, lehet rossz az is.
  • Hornymut #3
    McFarlane készít egy Spawn filmet saját forgatókönyvből? Ez talán az első képregényfilm, amit bizakodva várok
  • Darth Sith #2
    sőt, kifejezetten nagyon rossz volt. igazi ZS kategóriás film lett. És ezt nem a brutál gagyi CGI miatt mondom, hanem az egész felépítése alapjaiban volt rossz. Pedig nagyon szeretem spawn-t, de az a film nagyon gyengére sikeredett.
  • jawarider2 #1
    "1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált....."

    Pedig szerintem nem is volt nagy durranás.