Szekeres Viktor

Veszélyben az idei trón? Újabb 100 milliós komédia született

A Családi üzelmek remekül teljesít Amerikában, Jennifer Aniston tehát élete hatodik 100 millió dollár amerikai bevételt elérő filmjét könyvelheti el a napokban.

Idén Amerikában eddig a Női szervek a legsikeresebb komédia 155 millió dolláros bevétellel, s ezt követi a Személyiségtolvaj 134,5 millióssal - meglepetésre a Nagyfiúk 2 és a Másnaposok nem tud beleszólni az éllovasok dolgába. Nos, úgy tűnik, hogy a kint 100 milliós klub nemsokára új jelentkezővel fog bővülni, ugyanis a múlt héten 26,4 millió dolláros hétvégével debütáló Családi üzelmek (We're The Millers) ezen a hétvégén remeknek mondható, 33%-os érdeklődés-csökkenést szenvedett csak el, s ezzel már 70 milliós bevételnél tart. S mindez azt jelenti, hogy pár napon belül meg lesz a 100 millió is. Amerikában.

Az, hogy a világ többi részén is siker lesz-e a Jennifer Aniston és Jason Sudeikis főszereplésével készített vígjáték, még kérdés, hiszen a nemzetközi premierekre az elkövetkező hetekben fog sor kerülni. Arra pedig nem feltétlenül lehet számítani, hogy egy Amerikában taroló komédia a világ többi részét is meghódítja, hiszen a Női szervek nemzetközileg eddig 50, a Személyiségtolvaj pedig csak 40 millió dollárt hozott a konyhára. Kell-e mondanunk, hogy Amerikán kívül a közönség szokás szerint a folytatásokra van rágyógyulva. A műfaj idei képviselői közül a legtöbb pénzt eddig a Másnaposok 3 hozta (239 millió dollár), a második helyezett a Hupikék törpikék 2 (150 millió dollár), s ezeket követi 50-50 millióval a Horrorra akadva 5 és a Nagyfiúk 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!