Szekeres Viktor

Döbbenetes siker az év legjobban várt képregény-filmje

Messze még a Snowpiercer hazai bemutatója, de jó látni, hogy a Koreában már látható film mekkora sikert ért el. Remélhetőleg hozzánk nem a 20 perccel megkurtított amerikai verzió fog megérkezni.

Koreában már bemutatták az év legjobban várt mozis képregény-adaptációját, a Snowpiercert, mely immáron második hete vezeti az ázsiai ország hétvégi mozis toplistáját. A film A gazdatest rendezőjének, Bong Joon-hónak az első angol nyelvű munkája és tíz nap alatt pazarnak számító, 41 millió dollár bevételt mondhat magának Dél-Koreában. Ezzel már most az év ötödik legsikeresebb filmjének számít hazájában, de valószínűleg a napokban előrébb fog lépni ezen a ranglistán, melyen a Vasember 3 mellett koreai alkotások (Miracle In Cell No. 7, The Berlin Files, Secretly, Greatly) előzik meg.


A posztapokaliptikus Snowpiercer 40 millió dolláros költségvetésével minden idők legdrágább koreai produkciójának számít. A Chris Evans, Song Kangho, Tilda Swinton, Jamie Bell, Octavia Spencer, Ewn Bremner, Alison Pill, John Hurt és Ed Harris főszereplésével készült film egy olyan világban játszódik, melyben egy kísérlet jégkorszakot idézett elő, ami szinte minden élőlény kihalását idézte elő. A túlélők pedig egy Föld körül közlekedő vonaton élik "életüket".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #8
    Milyen oldal az?
  • cateran #7
    "A francia képregény film témáról jut eszembe, a Bourne széria az a XIII c. képregény átdolgozása? :D"

    Nem, Ludlum (Robert Ludlum) konyvadaptacio. A XIII viszont ezen (is) alapul (a konyv 1980-ban jelent meg, a kepregeny meg 1984-ben)
  • Inquisitor #6
    "Europaban biztos nem lesz moziban, ..."
    Egy fenét nem, nem azért van nemzetközi stábja, hogy csak Ázsiában mutogassák.
    Amúgy érdekes, hogy itt senki szerint nem várt, a kedvenc magyar oldalamon, meg kb. 2 hetente feljön témának, utoljára azt dobta fel valaki, hogy az Elysium okozta csalódás után lehet EZ lesz az év sci-fi filmje.

    A francia képregény film témáról jut eszembe, a Bourne széria az a XIII c. képregény átdolgozása? :D
  • Zombee #5
    Hozzánk legközelebb jelen állás szerint Franciaországbanban mutatják be, mivel ez egy francia képregényből készült. De én pl. nem vártam, a képregényt sem ismerem, és a sikertől sem vagyok ledöbbenve.
    Furcsálltam is a cikk címét, hogy mit akar ez a sügér, a Red 2-őt már bemutatták, de döbbenetes sikerről szó sincs, a Ha/Ver 2 még nem jött meg, más képregényfilm pedig nincs mostanában, pláne ami olyan sok embert érdekelne. Várható nézőszám alapján úgyis a Thor 2 számít a legjobban vártnak.
  • god25 #4
    Ez egy ázsiai oldal. De még itt sincs fent. :(
  • hzolika #3
    Mar ha az olyan konnyu lenne...

    Europaban biztos nem lesz moziban, ugyhogy ha valaki tud torrent linket, az megoszthatna :)
  • kalapos01 #2
    Ha ennyire izgat a válasz, akkor nézd meg. El van magyarázva a filmben.
  • hzolika #1
    Hááát, öööö, izé...

    Miert kell a vonatnak a vilag korul kozlekednie? Miert nem allnak meg valahol es epitenek ki egy varost? Ez eleg baromsagnak hangzik igy...

    Es amugy melyik bolygon volt ez a legjobban vart kepregenyfilm, Viktor?