Szekeres Viktor

A Z világháború Brad Pitt legsikeresebb filmje lett

Már nem a Trója a legtöbb pénzt termelő Brad Pitt-film, s Amerikában sem a Mr. és Mrs. Smith hozta a legnagyobb bevételt a színész főszereplésével készült alkotások közül.

Már az is elég valószínűtlen volt, hogy a sajtó által előre eltemetett Z világháború (World War Z) nem bukott meg, de az végképp scifinek számít, hogy az alkotás ma már Brad Pitt legsikeresebb filmje. A film, melynek befejezését teljesen újraforgatták (épp a Magyarországon felvett jeleneteket vágták ki a kukába) világszerte már több mint 500 millió dollár bevételt hozott, s ezzel sikeresebb lett, mint a 497 millióig jutó Trója.

Nyilván a két film nézőszámát nem lehet összehasonlítani, hiszen a Z világháború 3D-s támogatottságot is élvezett, s a jegyek alaphelyárai eleve magasabb idén, mint egy évtizede, de a film teljesítménye megkérdőjelezhetetlen. A film Amerikában szerzett bevételei a napokban meg fogják haladni a 200 milliót, amivel az ottani bevételi rekordot tartó Mr. és Mrs. Smith-t taszítja le Brad Pitt-filmek sikerlistájának éléről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gombabácsi #1
    és a legrosszabb is
    meg amúgy is totálisan rossz film