Szekeres Viktor

Új rekord: 5 második rész a magyar mozis toplista első 5 helyén

Elözönlötték a magyar mozikat a folytatások, a hazai közönség pedig zabálja őket. A hétvége öt legnézettebb filmjének mindegyike második rész volt.

Ilyen sem volt még: a hétvégi hazai mozis bevételi toplista első öt helyezettje mind második rész - s mindössze csak egy aprót kell csalnunk annak érdekében, hogy ezt állíthassuk. A legnézettebb film csütörtöktől vasárnapig a Hupikék törpikék 2 volt, a második helyet az újonc RED 2 foglalta el, a harmadik az Adam Sandler-féle Nagyfiúk 2 volt, a negyedik helyet a második Farkas-film szerezte meg (habár a Farkas nem visel kettes számot a címében, de tekinthetjük az X-Men kezdetek: Farkas második részének), az ötödik pedig a Gru 2 lett.

Ritka az ilyen jelenség, s még azt is hozzá lehet tenni, hogy a toplista tizedik helyén a Szörny Rt. második része, a Szörny egyetem található. Az pedig már végképp csak hab a tortán, hogy csütörtökön itthon is bemutatásra kerül a Percy Jackson 2, melynek alcíme a Szörnyek tengere. Míg egy hétre rá érkezik hozzánk a Kick-Ass 2 is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!