Szekeres Viktor

Harrison Ford is benne lesz az év egyik legjobban várt komédiájában - itt az előzetes

Harrison Ford is szerepelni fog A híres Ron Burgundy legendája második részében, mely decemberben kerül bemutatásra Amerikában, s melyhez egy új előzetes érkezett.

Idén folytatódik az egész speciális és nem ritkán hasfalrengető humorral operáló Anchorman, melyet itthon A híres Ron Burgundy legendája címen ismerhetünk. Az első két kedvcsináló előzetest követően újabb videó érkezett az Anchorman 2: The Legend Continues címet viselő komédiához, mely az idei satnya felhozatalban egyértelműen az egyik legjobban várt vígjáték. Legalábbis egy Nagyfiúk 2-nél, egy The Internshipnél vagy The Heatnél mindenképpen jobban várt.


A film magyar premierjének időpontjáról még nincs hír, sőt még az is előfordulhat, hogy csak DVD-n jelenik meg. Amerikában viszont már tudjuk, hogy december 20-tól láthatjuk a komédiát, mely videóján Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd és David Koechner tűnik fel. Az Adam McKay által rendezendő filmben rajtuk kívül még olyan színészeket láthatunk, mint Christina Applegate, Kristen Wiig, James Marsden, Dylan Baker, Meagan Good, Harrison Ford, Greg Kinnear, Josh Lawson, Vince Vaughn, Luke Wilson és Nicole Kidman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #6
    "De mi köze a színésznek ahhoz, hogy milyen szöveget írnak neki?"

    Jó, hát azért a színészet kicsit több, mint pusztán a szöveg felmondása. Biztos, hogy Ace Ventura is sokkal másabb lenne Jim Carrey helyett Adam Sandler játszotta volna a főszerepet, vagy a Beverly Hillsi zsaruban Eddie Murphy helyett Samuel L. Jackson. Ezzel nem Ferrert minősítem, csak erősen cáfolnám, hogy a színész egyénisége és látásmódja lényegtelen, és hogy ezek nem befolyásolná egyénenként a film megítélését.
  • portable2 #5
    Will szerintem az Egyszer fent inkább lent című sorozat első évadában elég jól szerepelt
  • Wittgen #4
    Ferrel több filmjét is láttam régebben, de a nascaroson kívül egyik sem tetszett, kb 3 éve sikeresen kerülöm az alkotásait / alakításait.
  • zetortraktor #3
    Pedig sokan szeretik a Diszkópatkányokat, meg az Austin Powers-filmeket. És az Old School is mekkora volt. De nem érthet mindenki mindenféle humort, de hány Will Ferrell-filmet láttál akkor?

    De mi köze a színésznek ahhoz, hogy milyen szöveget írnak neki?
  • Szefmester #2
    Ha Will Ferell nevét meglátom tudom hogy az már nem lehet vicces. Nem emlékszem egy filmjére sem amin két mosolynál többet tudtam volna produkálni.
  • Ender Wiggin #1
    ez már 10 éve sem volt vicces.