Szekeres Viktor

Főszereplőt kapott az időutazásos komédia folytatása

Egy új szereplőt és egy visszatérő színészt jelentettek be rövid idő leforgása alatt a Vissza a jelenbe második részének kapcsán. Mindez azt is jelenti, hogy nemsokára elkezdődik a komédia forgatása.

A Balfékek (Community) című tévésorozat egyik ismert arca, Gillian Jacobs lesz az új női főszereplője a Hot Tub Time Machine című komédia második részének, mely egyelőre Hot Tub Time Machine 2 néven fut. Jacobs partnerei a filmben az előző epizódból is ismert Adam Scott, Rob Corddry, Craig Robinson és Clark Duke lesznek. Sőt, a napokban arra is fény derült, hogy a már említett Balfékek korábbi szereplője, Chevy Chase is vissza fog térni.


A film rendezője ismét csak Steve Pink lesz. Aki pedig nem bírja a várakozást a premierig, melynek dátuma egyébként még nem ismert, annak ajánljuk, hogy frissítse fel az emlékeit, immáron a komédia magyar verziójával, hiszen hosszú, hosszú várakozás után májusban itthon is megjelent a 2010-es film, mégpedig az ADS Service gondozásában, Vissza a jelenbe címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!