Szekeres Viktor

Év elején kezdik forgatni a Terminátor 5-öt?

A Paramount Pictures vásárolta meg a Terminátor ismételt megfilmesítési jogait az azokat birtokló cégtől. Arnold Schwarzenegger állítólag már arról is beszélt, hogy 2014 elején elkezdik forgatni a filmet.

Ez gyorsan ment. Persze még semmi konkrétumról nincs szó, de miután tegnap kiderült, hogy a Paramount stúdió vásárolta meg a Terminátor-jogokat (ez hír, nem pletyka), a TheArnoldFans.com arról számolt be, hogy Arnold Schwarzenegger az ausztrál Perth városában megrendezett 21st Century Financial Education Summit-en azt találta mondani, hogy már 2014 elején elkezdik forgatni az ötödik Terminátort, vagy Halálosztót, ha az első rész hivatalos címére akarunk visszautalni.

Az már korábban kiderült, hogy az új Terminátor-epizód forgatókönyvét a vágóból lett rendező, Patrick Lussier és Laeta Kalogridis írta, de az még kérdéses, hogy Lussier-t felkérték-e a film rendezésére is. Mindenesetre, ha fél év múlva valóban elkezdik a forgatást, akkor az elkövetkező pár hétben minden bizonnyal be fogják jelenteni a rendező személyét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csimmasz #3
    Hát igen, ez jobb lenne mint megint egy terminatort jatszatnanak vele.
    Végre lehetne benne kicsit több JD utáni apokalipszos jövőbeni cselekmény mint az első részben amikre vissza gondolt álmában, minden részben azt vártam de nem akart jönni, az utolsó rész kicsit más hangulatú volt mint az elsöben a jövő.
  • xido #2
    Ahhoz Arnie már túl öreg,hogy semmissé tegyék a 3.részt is és mégis ugorjanak a történetben 1991ről 2013ba...bár mondjuk muszáj lenne,mert a 4.után folytatni megint egy másik színész által játszott Connorral és Reese-vel a gerillázást elég necces dolog a 101es széria ellen...
    Tennék bele egy csavart,hogy azért néztek ki Arnie-nak a modellek,mert a Skynet egy emberi ellenálló hős arcáról modellezte le,akit elfogott egy akció során,így nyerve el az emberek bizalmát a beszivárgási terv során..és akkor Arnie is kapna akciót és nem is lenne olyan erőltetett a szereplése:)
  • avman #1
    remélhetőleg a 2. rész utániakat törlik el vele a történelemből.