Szekeres Viktor

Már készül a Terminátor 5. része

Nemsokára elkészül a Terminátor ötödik részének forgatókönyve, s ezt nem más mondja, mint maga Arnold Schwarzenegger, tehát valószínűleg van valóságalapja az információnak.

Arnold Schwarzenegger, aki az idei évet hatalmas bukással kezdte, miután kiderült, hogy az akciófilmes visszatérését váró szólamok mindössze üres ígéretek voltak, továbbra is azt tervezi, hogy visszatér a Terminátor-sorozatba. A Metro UK-nek adott interjújában a színész megerősítette, hogy jelenleg is írják a következő epizód forgatókönyvét. Arról nem beszélt, hogy jelenleg kiknek a kezében van a szkript, de a legutóbbi sajtóhírek szerint Patrick Lussier és Laeta Kalogridis dolgozik rajta. Előbbi nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Féktelen harag, a Drakula 2000, valamint a Drakula 3. - Az örökség, utóbbihoz pedig a Viharsziget, a Nagy Sándor, a hódító, valamint Az éjszakai őrség.

Az osztrák származású színész arról is beszélt, hogy további két tervezett folytatásfilmje is alakulgat, de ezek sem számítanak újdonságnak. Korábban ugyanis, mind az Ikrek második epizódjának terveiről beszámoltunk (a Hármasikrekben, vagyis a Tripletsben Eddie Murphy csatlakozna a Schwarzenegger-DeVito duóhoz), mint a The Legend of Conanról is, amely közvetlen folytatása lenne az 1984-es Conan, a barbárnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #7
    Ha terminátorról van szó akkor félek igen. Ő valami olyan pluszt adott hozzá amit nem tudom más képes e ma.
  • Zombee #6
    Az Erőnek erejével szerintem jó film lett. Messze nem a legjobb akciófilmje, de korrekt, szórakoztató. A T5-től viszont félek, az a Lussier eddig elég förtelmes dolgokat írt, a Féktelen haragot leszámítva, ami kimondottan élvezetes B filmes móka. Igaz, egy alsó "A" film költségvetéséből :).
  • Wittgen #5
    Jeff Bridges-t is megfiatalították a Tron Legacy-ban, és mégis jó volt. Amúgy ha úgy fejeződne be a T5, hogy Swarczit elfogják és a záróképsorok alatt a Skynet bedigitalizálja az arcát-testét...
  • kalapos01 #4
    Mert csak egyedül ő képes nem csupa akciót írni? Talán a 30 évvel ezelőtti Cameronra ez igaz volt. De ő is csak azt tudja megrendezni, amit megírnak a forgatókönyvbe. Szóval inkább íróként érdemes kampányolni mellette. De most zseniális írási képességeivel más folytatásokon dolgozik.
  • jawarider2 #3
    Cameron rendezi ? Nem ? Akkor nem érdekel sajna, félek "csak" sima akció lesz és kész.
  • Rotcsa #2
    Nem hiszem, hogy kigyúrtnak kell lennie! Lehet,h más minőségben tér majd vissza.
    Azt olvastam amúgy régebben, hogy a T5 a T2 T1000-es modelljének létrejöttéről fog majd szólni. A T1000 eredetileg egy sejtregeneráló, orvostudományi előrelépés lett volna, de mivel balul ütött ki a kísérlet, ezért lett az, ami. De nem emlékszem már , mit is írtak...
  • KopaszIsten #1
    Nem nagyon értem, hogy tudna visszatérni a terminátor filmbe. Fonnyadt, öreg terminátorok nem igen vannak. Más szerepre fura lenne, ha meg számítógéppel feljavítják 30 évesre, akkor már szinte szerepelnie sem kell... (Elrohangálhat bárki helyette, és ráteszik a cgi grafikát.)