Szekeres Viktor

Nagy késéssel készülhet el az Alice Csodaországban 2

Úgy tűnik, hogy a legjobb esetben is öt év fog eltelni az Alice Csodaországban első epizódja, valamint a folytatás, a jelenleg az Into the Looking Glass címre hallgató epizód között.

A Deadline értesülései szerint James Bobin lehet a készítője az Alice Csodaországban (Alice in Wonderland) című hatalmas sikerű Disney-filmnek. Egyelőre persze mindet még nem biztos, hiszen jelenleg csak a tárgyalások folynak a Muppets, és annak folytatásának, a The Muppets... Again!-nek a készítőjével, aki elég sokáig dolgozott tévés rendezőként is, olyan kultikus sorozatoknál, mint a Da Ali G Show és a Slágermájerek.

Ha valóban Bobint választaná a Disney, az egyben azt is jelenti, hogy a második Muppets-film miatti kötelezettségei miatt az Alice-film folytatásának forgatása leghamarabb 2014-ben kezdődhetne el, vagyis a premierjére leghamarabb 2015 tavaszán számíthatnánk. Márpedig manapság két mozis epizód között eltelt 5 év meglehetősen hosszú időnek számít és nem gyakorol túl jó hatást a bevételre - elég csak a Star Trek második részére gondolni. Persze, ha abból indulunk ki, hogy a Disney valószínűleg az Alice Csodaországban egymilliárdos aratásának egy nagyobb hányadával is megelégedne, akkor nincs miért aggódnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!