Szekeres Viktor

Az év legbrutálisabb sorozata az RTL Klubon - itt az első előzetes

A Hannibal mellett az év egyik legerőszakosabb tévésorozata a Gyilkos hajsza, melyet jövő pénteken fog bemutatni az RTL Klub, természetesen csak este tíz óra után.

Június hetedikén este mutatja be az RTL Klub a Gyilkos hajsza (The Following) című krimisorozat, mely Amerikában hatalmas sikerrel debütált az év elején, s azóta már az is kiderült, hogy jövőre folytatódik a második szezonnal. A sorozat egyik érdekessége, hogy meglepően brutálisra sikerült, az ugyancsak nagyon keménynek számító Hannibalban is életszerűbb az erőszak, így kíváncsian várjuk, hogy az RTL be meri-e vállalni a csonkítások nélküli sugárzást.


A Gyilkos hajsza két főszereplője Kevin Bacon és James Purefoy, előbbi egy kiégett FBI-ügynököt alakít, utóbbi pedig egy sorozatgyilkost, aki egy szektát épített ki maga köré. A meglehetősen csavaros történetről több információt kár lenne elárulni, hiszen azzal a nézői élményt csökkentenénk, de talán annyi még nem minősül spoilernek, hogy az FBI-ügynököt azért bízzák meg a bűnöző elkapásával, mert korábban is ő csípte el, s erre az időszakra többször lesznek a széria során visszaemlékezések.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!