Szekeres Viktor

Megszűnik az RTL Klub egyik legrégibb műsora

Március végén kerül adásba az RTL Klub egyik legrégebbi műsorának, az Autómániának az utolsó adása. Arról egyelőre nincs információ, hogy milyen autós magazint vásárol helyette a csatorna.

A Vidget információi szerint az RTL Klub leveszi adásáról az Autómánia című autós műsort. Legalábbis erre utal az, hogy lapátra került a teljes stáb. Gyulai Balázs, a műsorvezető ezt meg is erősítette, s elmondása szerint egyelőre még nem tudja, hogy mi lesz műsorának sorsa, többek között csatornaváltás és a netre való költözés is szóba jöhet.

A döntés azért is lehet meglepő (vagy talán épp ezért nem meglepő?), mert az Autómánia a jelenleg futók közül az egyik legrégibb műsora az RTL Klubnak, 12 éve indult. Persze a csatorna minden bizonnyal nem fog autós műsor nélkül maradni, hiszen egy másik, vélhetően olcsóbb produkciót próbálnak meg vásárolni. Az utolsó Autómánia március 23-án kerül adásba.

Sajtóértesülések szerint az utód nem a TotalCar lesz, ami nemrég költözött az RTL-közeli DoQ-ra, hanem a Story4-ről ismert Autogram.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • torcipepe #1
    olcsó = szar.
    normális autókhoz nagy értékű biztosítás kell, ami ugye megdobja a költségvetést. kis pénzből is lehet persze, ahogy azt a totalcar mutatja, de a műsorvezetők ökörködése egy népautóval nem sokáig tartják fent a nézettséget. sem az, hogy a műsorokat a szerkesztőség előtti parkolóban veszik fel.