Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik a Showder Klub

Hétfőn már a 11. szezonja kezdődik el az RTL Klub még mindig viszonylag nézett standupos műsorának, a Showder Klubnak. Ennek valószínűleg csak A főnök című krimisorozat rajongói nem fognak örülni.

Az RTL Klubon április 8-án, azaz hétfőn este a 11. évadát kezdi a stand up comedy műfaját Magyarországon újra meghonosító Showder Klub. Az első adás majdnem napra pontosan 5 évvel ezelőtt indult - 2008. április 7-én, 2013. április 8-án hétfőn este 22:30-tól pedig a nézők már a 81. epizódot láthatják.

Általános vélemények szerint az elmúlt években erőteljesen esett a Showder Klub minősége, de még így is akadnak zseniális pillanatai a műsornak. Ráadásul a produkció abban a tekintetben is egyedülálló, hogy összesen 64 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Kőhalmi Zoltánnal, Hadházi Lászlóval, Lórán Barnával, Rekop Györggyel, Benk Dénessel. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az SK Facebook-oldalát jelenleg közel 461 ezer ember követi, ezzel az RTL Klub szerint a második legnagyobb Facebook-közösség az országban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Erős túlzás bűvésznek nevezni egy négy darabból álló, végükön mágnesgombos cipőfűzővel 15 percig hadonászó, mind a 48 fogával görcsösen vigyorgó vadalmát.. :D
  • cstommy #1
    Kovács András Péter, Hadházi László, és Beliczai Balázs
    Őket kéne többet szerepeltetni Ők a legjobbak (na meg a Rekop Gyuri )

    Az újabb emberekről sajna nem tudok jó véleményt mondani... (az meg kifejezetten szégyellni való dolog hogy már bűvész is lépett fel az SK-ban)