Szekeres Viktor

Az RTL Klub három új mentort hoz az X-Faktorba

Egy veterán énekessel, egy színésszel, valamint egy valóságshow felfedezettjével erősíti meg az RTL Klubos X-Faktor a mentor gárdáját. A reality ősszel már heti két alkalommal fog jelentkezni.

Nemsokára megkezdődnek az RTL Klub legnézettebb valóságshow-jának számító X-Faktor új szezonjának felvételei, s épp ezért nem meglepő, hogy kiderült, hogy kik lesznek az új mentorok. Mint az ismeretes, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró úgy döntött, hogy távozik (illetve nem várja meg, míg kirúgják), ezért Geszti Péter mellé új zsűritagokra volt szüksége a csatornának. Nos, az Origó információi szerint az RTL Klub Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi mellett döntött.

Más változás is lesz az X-Faktor új szezonjában, például mostantól fogva zenekarok is jelentkezhetnek a műsorba. Ráadásul az RTL Klub a tervei szerint rá fog duplázni az eddigi adásokra, hiszen már ne csak szombaton, hanem vasárnap is láthatja a közönség a reality-t, melynek startjára valószínűleg ősszel fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • czyi #3
    régen az úgy volt - még a boldogult offline vagy analóg újságírás korában -, hogy a mínuszos híreknél valamivel hosszabb kistudósításokat lehetett címmel ellátni, netán leadezni. és akkor a leadbe került a kistudósítás egy-két kulcsmomentuma, kvázi mínuszos hírként összefoglalóan. és akkor ezek az infók megismétlődtek némileg hosszabban kibontva a tudósításban magában.
    most mi van? most többedszer olvasok itt az sg-n olyan "cikkeket", "híreket", ahol lead ugyan nincs, mégis egyazon információ egy bekezdésen belül kétszer, olykor háromszor is le van írva...
    nos, lehet, hogy az a szerkesztői elvárás, hogy x leütésnyit kell hozni; de attól az mennyivel lesz szakmaibb, jobb, informatívabb (és a többi), hogy három mondaton belül kétszer leírjuk ugyanazt, nagyjából szóról szóra?....

    "Más változás is lesz az X-Faktor új szezonjában, például mostantól fogva zenekarok is jelentkezhetnek a műsorba. Ráadásul az RTL Klub a tervei szerint rá fog duplázni az eddigi adásokra, hiszen már ne csak szombaton, hanem vasárnap is láthatja a közönség a reality-t, melynek startjára valószínűleg ősszel fog sor kerülni. Mint megírtuk, eztán szombaton és vasárnap is lesz X-Faktor, illetve további változás, hogy zenekarok is jelentkezhetnek a 2013-as show-ra."
  • Laza #2
    OMG ... olyan nem volt, aki ért is hozzá? Ráadásul most egyszerre két 'meleg' hanglejtésűt is el kell viselni?
  • Etinger #1
    Az igazán mérvadó kritikusok nem vállalnak (sajnos?) ilyen mentor szerepet. Tóth Gabi esetén pedig leginkább az a gond, hogy bár szerintem tud énekelni (és ezt nem is vitatnám), de azért a véleményformáláshoz több tapasztalat és intelligencia kellene.

    Presszer mondjuk azt mondom anno jó volt, tapasztalata meg volt hozzá, meg ugye Piero, talán ő leginkább olyan, amit elképzelek mentornak is. De ők meg ugye csak zsűriszerepet töltöttek be.. ez a mentorkodás meg picit komolyabb szerep lenne. Hmm.

    Egy Csillag Születik változatosabb lenne. Mondjuk az sem nézném :D És ezzel mindent elmondtam.