Szekeres Viktor

Új csatornán lesz látható a Irigy Hónaljmirigy

A TV2 és az M1 után most az RTL Klub egyik csatornáján teszi tiszteletét az Irigy Hónaljmirigy elnevezésű popegyüttes. Azonban most nem saját műsorral jelentkeznek, hanem egy koncertfilmmel.

2012-ben ünnepelte 22. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy. A manapság inkább haknizenekarrá silányult csapat azonban a tavalyi év végén bebizonyította, hogy még mindig képes több ezer nézőt megmozgatni. December 28-án a sikeres év lezárását egy teltházas nagykoncerttel ünnepelt az együttes, de persze a helyszín már nem az egykori Budapest Sportcsarnok volt, hanem mindössze a SYMA csarnok.

Az Irigy Hónaljmirigy "Félkegyelműek" koncertfilmje május 25-én, szombaton 18:00-kor lesz látható az RTLII műsorán. Ez a film nem csak a fellépést mutatja be a nézőknek, hanem egy klipet is kínál, amelyben werk jelenetek és a legjobb pillanatok láthatóak majd, az azonban még nem ismert, hogy kit fognak parodizálni benne. A koncerten egyébként meghívott vendégek is feltűntek, többek között Babicsek Bernát és Tóth Gabi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!