Szekeres Viktor

Végre folytatódik a Dallas

Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát. Mindez azt jelenti tehát, hogy a sorozat az RTL Klubról átkerült a pár százalékos testvércsatornára.

Tavaly augusztusban óriási várakozás előzte meg a magyarországi premiert, az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de ezt követően, mint a legtöbb, Dallast bemutató országban a nézők szinte menekültek a képernyők elől és a sorozat az évadzáró epizódra a kezdeti közönség majdnem felét elveszítette.

Így nem is akkora csoda, hogy a széria az RTLII-re került át, ahol április 12-től lesz látható, a klasszikus pénteki napon 20:30-as kezdéssel. Ami miatt nagy érdeklődésre tarthat számot ez a szezon, az Larry Hagman halála. A Jockey-t játszó színész ugyanis mondhatni halála napjáig forgatott a sorozatban és vele együtt természetesen népszerű karaktere is távozni kényszerül. (Jockey halálára az új évad hetedik részében kerül sor, a temetésre pedig a nyolcadikban.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RDack #1
    Mért nem nézitek magyarok? Az új részek is nagyon jók, világon a legjobb sorozat!