Szekeres Viktor

A Másnaposok 3 nagyobb bukta, mint arra számítottak

A Másnaposok második részének nézői közül jó párat egyáltalán nem érdekel a harmadik epizód, s bizony ez megmutatkozik a komédia előző részekhez képest zsenge nyitányában is.

Mondhatnánk, hogy nem meglepetés a Másnaposok 3 gyengébb teljesítmény, de a film kihangsúlyozott fináléjellege miatt, no meg azért, mert ezúttal tudhattuk, hogy a történet más lesz, azért arra lehetett számítani, hogy a nézőket jobban fogja érdekelni Todd Phillips trilógiájának záró epizódja. Azonban Amerikában a hosszú hétvégén mindössze 63 milliós bevételt könyvelhetett el a Másnaposok 3, ami első pillantásra soknak tűnhet, de akár azt is jelentheti, hogy a film várható összbevétele még az előző epizód 103 milliós hétvégi bevételét sem éri el. (De ha el is éri, két 250 milliós film után egy alig 100 milliósat produkálni nem igazán elismerésre méltó.)

A nagy, illetve érdekesnek mondható kérdés, hogy az amerikai leszereplés után a több, mint 100 millió dollárba kerülő film vajon itthon is el fog hasalni az előző epizódjaihoz képest, vagy ismét kitör a hisztéria és tömött sorok fognak kígyózni a vetítések előtt? Aki meg tudja jósolni a hazai eredményt, az joggal tarthatja magát a magyar néplélek ismerőjének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #9
    "Ha valami nem érdekel, haladj tovább. És ne duzzogj."

    Vicces, hogy ezt pont Te mondod :)
    De amúgy igazad van most épp.
  • Hirvaer #8
    Ez a gyerek..
  • kalapos01 #7
    A trilógia a divat? Star Trek 2, Halálos iramban 6, G.I. Joe 2, Harry Potter, Alkonyat?:)

    Miért zavar, hogy készül belőle folytatás? Már bocs, de rajtad kívül is létezik világ, nem neked készülnek a filmek. Ha valami nem érdekel, haladj tovább. És ne duzzogj.
  • Hirvaer #6
    Meja már megénekelte -tudtán kívül-, hogy miért is erőltetik a legalább három részt ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=YcXMhwF4EtQ#t=1m29s
  • Hirvaer #5
    A második rész után ne is reméljék, hogy pénzt adok érte.
    Majd ha kijön torre.. öö dvd-n! akkor letö, megveszem és otthon haverokkal kényelmesen sörözés közben, úgy legalább másokat sem zavarunk a szövegelésünkkel.
  • koschwarz #4
    totál érdektelen a film. az első tényleg új volt, vicces, satöbbi. a második egy erőltetett kópia, mérsékelten szórakoztatónak is lehet akár tartani. na most akkor a harmadik mivel kecsegtet? épphogy elviselhető? ezért nem ad senki fizet a mozipénztáraknál.

    meg egyáltalán, minek kell trilógiáig elmenni mindenből? csak hogy trilógia legyen belőle, mert manapság ez a divat?
  • AZTA #3
    Pedig nagyon fontos az utolsó mondat. Az Amerikaiak is már csak bennünk bíznak, mert ha náluk nem jött össze a 100 milliós nyitóhétvége, akkor már csak mi maradunk hogy pótoljuk a kiesett pénzt..
  • portable2 #2
    Valahogy most én sem érzek késztetést, hogy megnézzem.
  • Zombee #1
    A cikk színvonala, és különösen az utolsó mondat nem ekkora oldalra való, de a film természetesen siker lesz.