Szekeres Viktor

Beintettek a nézők a Másnaposok 3-nak

Ahogy az várható volt, miután a második rész kevésbé jött be a közönségnek, a Másnaposok harmadik epizódját 50%-kal kevesebben nézték meg az első napokban, mint elődjét.

Nem véletlenül mozgatta előre a Warner stúdió a Másnaposok harmadik részének premierjét egy nappal, hiszen a felmérések azt mutatták, hogy a nézőket sokkal jobban fogja ígérni a konkurens Halálos iramban-epizód. Hiába lett kihegyezve a film kampánya arra, hogy ez az utolsó rész, a közönséget nem hatotta meg, ezúttal nem a befejező epizód nyitott legerősebben, mint a Harry Potter- vagy az Alkonyat-széria esetében.

A Másnaposok 3 "mindössze" 14,5 millió dollár bevételt hozott Amerikában a pénteki napon, ami a tavalyi 30 milliós péntekhez képest több, mint 50%-os visszaesést jelent, így a film, hacsak nem sikerült jól és kezdik el ajánlani a nézők ismerőseiknek, sokkal nehezebben fogja vissza hozni több, mint 100 milliós költségvetését. Ha abból indulunk ki, hogy a Másnaposok 2 hazájában 254 millió dollár bevételt termelt, akkor a harmadik rész lehet, hogy le fog állni 120-130 milliónál. Persze nemzetközi piacok valószínűleg kompenzálni fogják a stúdiót.

Összehasonlításképp egyébként a Halálos iramban 6 pénteken 38 millió dollár bevételt hozott, míg A zöld urai című animációs film 9,5 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nethyrrea #4
    az első rész szerintem jó volt. ott is kellett volna abbahagyni. ez nem egy olyan sztori amit értelmesen fokozni lehet. (hűdemégjobbanszétcsaptukmagunkatésmégnagyobbaromságokatcsináltunk...) nem bejövős. csakhát nanapság még él a mindenből folytatást ami egyszer sikeres volt a pénztáraknál trend.
  • Nailyenugysincs #3
    a második is jól sikerült abban az esetben ha vki senki nem tud az elsőről.egyébként...
  • mousee #2
    Az első rész szerintem nagyon jól sikerült, főleg a végén vigyorogtam nagyokat. A második részét viszont én is kikapcsoltam kb 15 perc után, és mind a mai napig nem hiszem el, hogy egy az egyben lemásolták az elsőt...
  • morden2 #1
    Az első rész felét láttam, nem bírtam tovább nézni...