Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz Bruce Willis legelvetemültebb filmjéből

Bruce Willis egyik legszokatlanabb szerepét a kilencvenes években a Jól áll neki a halál című filmben játszotta. Most úgy tűnik, hogy ebből a filmből tévésorozat lesz.

1992-ben mutatták be a mozikban Bruce Willis, Goldie Hawn, Isabella Rossellini és Meryl Streep főszereplésével a Jól áll neki a halál című fekete komédiát, amit nem más rendezett, mint Robert Zemeckis, a vissza a jövőbe-trilógia, valamint a Forrest Gump készítője. A legújabb hírek szerint úgy tűnik, hogy az elvetemült történetéről és meghökkentő vizuális effektusairól elhíresült film feldolgozást fog kapni - azonban nem mozifilm készülhet belőle, hanem tévésorozat.

A Variety úgy tudja, hogy a Bravo elnevezésű amerikai csatorna Robert Zemeckis közreműködésével dolgozik egy tévésorozat tervezetén. A projektről nincs sok információ, mindössze annyi, hogy klasszikus formátumú, egy órás epizódokkal operáló sorozat lenne - és minden bizonnyal a filmhez hasonlóan fekete humorral teli. A film története két egymással versengő nőről szól, akik rátalálnak "az ifjúság forrására", egy öregedést gátló szerre, ami érdekes bonyodalmakat okoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #1
    Remélem a szer eredetére is időt fognak fordítani és valami többkorszakot átívelő hegylakó paródia lesz:)