Szekeres Viktor

Csúszik a Bridget Jones 3

Hiába várják a Bridget Jones-filmek rajongói, hogy a pár éve pletykált folytatás megvalósuljon, egyelőre még nincs aktualitása a harmadik epizódnak. Legalábbis a filmek egyik főszereplője szerint.

2011-re datálhatóak az első hírek, amelyek a Bridget Jones-filmek harmadik epizódjáról szóltak, azonban azóta sem történt nagy előrehaladás a projekt tekintetében. A napokban a Bridget Jones-sorozat egyik főszereplője, Colin Firth a Chicago Sun-Times-nak adott nyilatkozatában elmondta, hogy még lehet, hogy el fog telni némi idő addig, míg nekiállhatnak a harmadik rész forgatásának.

Firth elmondása szerint mindez még éveket is jelenthet, azzal is poénkodott, hogy talán Bridget Jones unokáinak történetét fogjuk látni benne, de persze a színész igyekezett leszögezni azt, hogy szó sincs arról, hogy a projekt halott lenne. Igaz, szerinte már csak az tartja életben a terveket, hogy a színészek és a készítők nagyon élvezték az előző két epizód készítését. És persze szerinte az sem elhanyagolható, hogy a történet nagyon érdekes irányba halad tovább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!