Szekeres Viktor

Készül a Men in Black 4

Amerikában minden eddiginél kevesebben nézték meg az új Men in Blacket, azonban a nemzetközi siker bebiztosította a negyedik epizódot, melynek immáron írója is van.

Folytatódik a Men in Black-sorozat, most már egyértelmű az erre vonatkozó stúdiói szándék, hiszen a Sony Pictures szerződtette Oren Uzielt, hogy írja meg egy negyedik rész forgatókönyvét. A harmadik epizód premierje után nem sokkal már volt róla szó, hogy a közönség, sokak szerint meglehetősen alacsony igényei kielégítése céljából elkerülhetetlen lesz egy új film készítése, de konkrétumokról csak mostantól beszélhetünk.

A Men in Black-széria is annak remek példája, hogy Hollywood kezdi felfedezni az Amerikán kívüli piacokat, hiszen miközben a harmadik rész bevételei 179 millió dollárra csökkentek Amerikában, addig nemzetközileg ez lett a legsikeresebb epizód 445 millióval. Mindez annak köszönhető, hogy a stúdiók találták más utakat arra, hogy kiaknázzák a nemzetközi sikereket eddigi szerződéseik módosításával, valamint járulékos és közvetett bevételeik növelésével. (Egy stúdió ugyanis az amerikai jegybevételeknek kevesebb, mint felét könyvelheti el bevételként, míg nemzetközileg mmég ennél is jóval kisebb összeg folyik be hozzájuk közvetlenül.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #5
    alig
  • alien47 #4
    Remélem ebben nem mellőzik Tommy Lee. J. sem. Unalmas, hogy mindig csak rövid szerepei vannak.
    2, 3 ban ali látni....
  • Zombee #3
    A 3. rész egy rakás szemét volt. Erőltetett, és a legkevésbé sem vicces, Tommy Lee Jones hiánya is érezhető volt, Josh Brolin hozzá képest nulla. Úgyhogy a cikknek igaza van, a közönségnek tényleg alacsonyak az igényei. Csak tudnám, honnan tudták ezt előre? Az első lét részben akcióból és humorból sem volt hiány. Ráadásul kimaradt Frank és a kukacok is, valamint hiába volt a széria egyik legjobb gonosza Boris, nem tudtak vele mit kezdeni. Szerintem jobb volt sokkal, mint Lara Flynn Boyle a 2. részben, de hiába, ha nincs körülötte jó film.
  • Narxis #2
    3. rész tetszett de tényleg legyen a 4-ben Will és akkor tuti nézős.
  • G22 #1
    Will Smith nélkül meg se nézem.