Szekeres Viktor

Erősen korhatáros lett a Másnaposok 3 új előzetese

Ha még nem lett volna elég a Másnaposok 3 előzeteseiből, most meg lehet nézni az eddigi legdurvábbat, melyet a marketingesek már erősen korhatáros jelenetek segítségével vágtak össze.

A Warner Bros. Pictures valóban az utolsó hetekre tartogatta minden puskaporát, már ami a Másnaposok 3 marketingjét illeti. A stúdió ugyanis csak 2-3 hónappal a premier előtt kezdte el reklámozni a május végén bemutatásra kerülő folytatásfilmet, azonban az elmúlt hetekben ez a kampány meglehetősen intenzívvé változott, szinte megállás nélkül bombázzák a potenciális nézőket új előzetesekkel, illetve tévés promókkal.


A Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Justin Bartha, John Goodman, Sasha Barrese, Gillian Vigman és Jamie Chung főszereplésével készült filmnek Amerikában igencsak meg kell küzdenie a dollárokért, hiszen az új Fox-animációval (A zöld urai) és a Halálos iramban hatodik részével egy hétvégén kerül mozikba, ami meglehetősen gyilkos triónak tűnik. (Egy ilyen animáció általában jó 40 millió dollárra hétvégén, a másik két film előző epizódja pedig több, mint 80 millió dollárt hozott első hétvégéjén.)

A Warner egyébként a napokban unta meg a farkasszemezést és végül a Másnaposok 3 eredetileg tervezett május 24-i amerikai premierjét 23-ra hozta előre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ráadásul aligha konkurencia.
    Engem nem győzött meg az előzetes, bár a 2. rész sem tetszett, leforgatták az elsőt más helyszínen kevés értékelhető poénnal. Ez az előzetes sem vicces.
  • vitaro #1
    A zöld urait a Blue Sky csinálta, a Dreamworksnek semmi köze hozzá.