Szekeres Viktor

Kilkerült a netre 11 perc a Halálos iramban 6-ból

A Halálos iramban-széria rajongói nagyjából 10 perc új anyagot nézhetnek meg az általuk igencsak várt, május végén érkező újabb folytatásból a Universal stúdió jóvoltából.

A Universal Pictures nem fukarkodik a Halálos iramban 6 reklámjaival, kiváltképp az előzetesekkel, hiszen a stúdió nagyon jól tudja, hogy újabb és újabb képsorokat megmutatni a közönségnek, friss videókat feltolni a netre kvázi nem kerül semmibe. És még a spoilerféléstől sem kell tartani, hiszen egyrészt mindenki el tudja dönteni, hogy meg akar-e nézni egy videót, az pedig csak a film megtekintése után derül ki, hogy a trailerekben és részletekben ellőttek-e minden poént, akkor, amikor az ember kifizette a jegy árát. (Így a veszteségtől sem kell tartani.)

A nem kevés mozis előzetest és tévés reklámot követően tegnap a Universal nem kevesebb, mint 9 új részletet mutatott be a neten, ezek 1-2 perces rövid jelenetek, több-kevesebb spoilerrel. A 10-11 percnyi anyagot tartalmazó videókat egymás után itt lehet megnézni. Talán még marad a mozira is némi tartalom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    Majus vegere vart? A vilag nagyresze szopoagon, de U.K. premier 7.-en, normal vetitesek 17.-etol...:PPP