6
Cikk olvasása: Harrison Ford is benne lesz az év egyik legjobban várt komédiájában - itt az előzetes
-
#6 "De mi köze a színésznek ahhoz, hogy milyen szöveget írnak neki?"
Jó, hát azért a színészet kicsit több, mint pusztán a szöveg felmondása. Biztos, hogy Ace Ventura is sokkal másabb lenne Jim Carrey helyett Adam Sandler játszotta volna a főszerepet, vagy a Beverly Hillsi zsaruban Eddie Murphy helyett Samuel L. Jackson. Ezzel nem Ferrert minősítem, csak erősen cáfolnám, hogy a színész egyénisége és látásmódja lényegtelen, és hogy ezek nem befolyásolná egyénenként a film megítélését. -
portable2 #5 Will szerintem az Egyszer fent inkább lent című sorozat első évadában elég jól szerepelt -
Wittgen #4 Ferrel több filmjét is láttam régebben, de a nascaroson kívül egyik sem tetszett, kb 3 éve sikeresen kerülöm az alkotásait / alakításait. -
zetortraktor #3 Pedig sokan szeretik a Diszkópatkányokat, meg az Austin Powers-filmeket. És az Old School is mekkora volt. De nem érthet mindenki mindenféle humort, de hány Will Ferrell-filmet láttál akkor?
De mi köze a színésznek ahhoz, hogy milyen szöveget írnak neki? -
Szefmester #2 Ha Will Ferell nevét meglátom tudom hogy az már nem lehet vicces. Nem emlékszem egy filmjére sem amin két mosolynál többet tudtam volna produkálni. -
Ender Wiggin #1 ez már 10 éve sem volt vicces.