Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül moziba az Assassin's Creed-film

Hollywood úgy tűnik, hogy komolyan gondolja az Assassin's Creed mozis adaptációját, hiszen az egyik kiemelt premieridőpontot kapta meg a Michael Lesslie által rendezendő alkotás.

A hollywoodi Fox stúdió nyilvánosságra hozta a tervezett Assassin's Creed-mozifilm premierjének dátumát. Eszerint a filmet 2015. május 22-én fogják bemutatni, ami nagyszerű hír lehet a játék rajongóinak, hiszen ez az amerikai nemzeti ünnepnek számító Memorial Day hétvégéje, amikorra a legnagyobb durranásnak szánt címeket szokták időzíteni a stúdiók. Idén például jövő héten olyan filmek fognak bemutatkozni, mint a Másnaposok 3, a Halálos iramban 6 és A zöld urai - mindegyiknek 100 milliós bevételt meghaladó eredményt jósolnak.

A Michael Lesslie által rendezett film, mely Michael Fassbender főszereplésével készül azonban csak az egyik új bejelentett premier volt. A Fox azt is nyilvánosságra hozta, hogy Ridley Scott legújabb rendezését, a bibliai témájú Exodust a tervei szerint már jövőre, egész pontosan december 12-én be fogja mutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!