Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődik a Resident Evil 6 forgatása

Amerikában ugyan az 5. Resident Evil-film nem szerepelt annyira jól, azonban a világ többi országa megmentette a franchise-t, mely 6. részének forgatása ősszel kezdődik.

Papírforma döntés, de mindenképpen említést érdemel, hogy a Sony Pictures, illetve a Screen Gem elkészíti a Resident Evil-, vagy ahogy itthon ismert, A kaptár-filmsorozat hatodik epizódját is. A rendező ismét csak Paul W.S. Anderson lesz, a főszerepet pedig továbbra is Milla Jovovich fogja játszani. A premierdátumon sem nagyon változtat a stúdió, így továbbra is szeptemberben kerül mozikba a film, egész pontosan 2014. szeptember 12-én.

A Resident Evil-sorozat eddigi öt epizódjával minden idők legsikeresebb mozis szériái közé tartozik, hiszen az eddigi filmek világszerte már majdnem egymilliárd dollár bevételt produkáltak. Pedig 2002-ben az első rész még csak alig 100 milliót hozott a konyhára, Amerikában 40, Amerikán kívül pedig 62 millió dollárt, azonban a negyedik rész mindezt majdnem megháromszorozta 60 milliós amerikai és 236 milliós nemzetközi tarolásával. Az ötödik rész Amerikában csalódást keltően szerepelt, eladott jegyek számában még az első részt is alulmúlta, a 3D ellenére is csak 42 millió dollár bevételt hozott, azonban a nemzetközileg összeszedett 179 millió dollár már elég meggyőző volt a Sony Pictures számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!