Szekeres Viktor

Kitűzték az Angry Birds-mozifilm bemutatójának dátumát

Vajon a 2016-os év egyik legnagyobb sikere lesz az Angry Birds-mozifilm, vagy éppenséggel a játékot gyártó túlbecsüli a franchise erejét? Szerencsére a készülő alkotás nem élőszereplős lesz.

Szerinted?
  • Durva nagy siker lesz a film.
  • Közepesen fog hozni.
  • El fog hasalni.
A Rovio Entertainment bejelentette, hogy az Angry Birdsből tervezett film 2016. nyarán kerülhet előreláthatóan moziba. A világhódító útjára három éve indult játék gyártója a Gru egyik producerével, John Cohennel kötött szerződést a film elkészítésére vonatkozóan. Az Angry Birds-mozifilm természetesen animált és 3D-s lesz, s minden bizonnyal itthon is látható lesz - s valószínűleg az sem kérdés, hogy eredeti címén láthatjuk Magyarországon is.


Mivel a filmet teljes egészében a Rovio Entertainment fogja gyártani és finanszírozni, ez azt is jelenti, hogy a hollywoodi stúdiórendszeren kívül fog készülni - kérdés, hogy a mozis jogokat megvásárolja-e valamelyik nagy stúdió, vagy a bevételek is teljes egészében a Roviót fogják gazdagítani, már persze a filmet játszó mozikon kívül. A Roviónak ez ráadásul csak az első filmes próbálkozása lesz, hiszen további produkciókat is terveznek idővel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #3
    Agyon hypeolt 'dolog' ez az AB. Játéknak mobilos szegmensben egy jó ötletnek elment, de ennyi, már kipukkant szerintem a lufi. Nálam dög unalom volt a szoftver, ideig óráig volt érdekes, de maga az egész háttere, a madarak meg stb az teljes érdektelenség, önmagában nem állja meg a helyét.
  • Zombee #2
    Ha csak fele annyian nézik meg, akkor is biztos a siker.
  • Dynamic #1
    Szerintem már most csökken az AB láz. Persze lehet próbálkozni a Star Wars AB-del, malacos kiegészítőkkel, asztali társasjátékkal, meg egyéb erőltetett marhaságokkal, de nem vennék rá mérget, hogy majd' 4(!) év múlva olyan sok embert fog érdekelni, mint 1-2 éve.