Szekeres Viktor

Itt a Ratchet & Clank-mozifilm előzetese

Újabb népszerű videójátékból lesz mozifilm, azonban ezúttal egy animációs alkotást láthatunk, ha 2015-ben jegyet vásárolunk a Ratchet & Clank alapján készítendő produkcióra.

Sokak számára tűnhet meglepőnek a hír, de az Insomniac Games tegnap bejelentette, hogy mozifilmet készítenek a Ratchet & Clank című videójátékból, melynek premierjére 2015-ben fog sor kerülni. A cég olyannyira profin készítette elő a sok játékos számára minden bizonnyal nagy örömhírt jelentő bejelentést, hogy még egy direkt erre a célra készített előzetest is bemutattak, mely révén azok is megismerhetik a két fő karaktert, akik egyébként nem ismerik a játékot.


A cég közleménye szerint már nagyon régen tervezik, hogy tető alá hozzák az animációs filmet, főleg azért, mert a játék remek akciójeleneteket és humoros szegmenseket kínálhat egy egész estés történetnek. A Ratchet & Clank-filmen a Blockade Entertainment és a Rainmaker Entertainment dolgozik, miközben a produkció mindegyik aspektusát az Insomniac felügyeli. A forgatókönyvet az a TJ Fixman készíti, aki a játékok történetét is írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!