Szekeres Viktor

Csúszik a Need for Speed-mozifilm

Majdnem egy hónappal eltolták a Need for Speed-mozifilm tervezett premierjét. A produkcióval elvileg nincs semmi gond, azonban a farkasszem nézésbe először a Disney fáradt bele.

Bár minden a megfelelő ütemben halad és áprilisban megkezdődik a tervezett Need for Speed mozifilm forgatása, mégis arról kell beszámolnunk, hogy a film amerikai premierjét eltolta egy hónappal a Disney stúdió, illetve a Buena Vista. Az eredeti tervek szerint 2014. február hetedikén került volna mozikba a játékadaptáció, de jelen állás szerint a bemutatóra március 14-én fog sor kerülni.

Bár a stúdió hivatalosan nem nyilatkozott a premier halasztásának okáról, az okok mindenkinek számára egyértelműnek tűnnek. Korábban már írtunk róla, hogy mindenképpen változás várható a műsorban, hiszen február hetedikére nem csak a Need for Speed, hanem a Warner LEGO-mozifilmje, valamint a Sony Robotzsaruja is be volt jelentve, s ezek célközönségében jókora átfedés lehet. A választott március 14-i dátum egyelőre konkurenciától mentes, előtte egy héttel is "csak" a Mr. Peabody & Sherman cmű Fox-animációs film, valamint az All You Need Is Kill című Tom Cruise-scifi kerül bemutatásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!