Szekeres Viktor

Egyre közelebb az Assassin's Creed-mozifilm

Örülhetnek a videójátékok, valamint a játékokból készült filmes adaptációk rajongói, hiszen gyártó stúdió és főszereplő után már írója is van a tervezett Assassin's Creed-mozifilmnek.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ubisoft Motion Pictures és a New Regency produkciós iroda leszerződtette a tervezett Assassin's Creed-mozifilm íróját. A stúdiók választása egy mozis körökben nem túlságosan ismert angol íróra, bizonyos Michael Lesslie-re esett. Lesslie persze csak mozis körökben ismert kevésbé, a színházba járók minden bizonnyal már hallottak róla, hiszen többek között ő írta tavaly a Prince of Denmarkot, melyet az angol nemzeti színházban játszanak jelenleg is.

A Ubisoft Motion Pictures és a New Regency jelenleg a film rendezőjét keresi, s valószínűleg már nem sokáig, hiszen nekik is úgy optimálisabb, ha Lesslie már az írási folyamat közben konzultálni tud vele. Mint arról már korábban beszámoltunk, a film főszereplője Michael Fassbender lesz, akit mostanság elég sok filmben (X-Men: Az elsők, Prometheus, Shame - A szégyentelen) láthattunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Ráadásul a többség úgy sem jó, ha csak leülsz elé egy akció/kalandfilmet megnézni. Pl. Tomb Raider, a játékkal sosem játszottam, attól függetlenül is rossz volt, szemben pl. Hitmannel, ami akciófilmnek korrekt volt.
  • Evoluti0N #4
    Azért, mert a legtöbb játékadaptáció egy rakás tudod mivel egyenlő. A rajongók többnyire hánynak attól, hogy mennyire meggyalázták kedvenc játékukat, akik meg nem ismerik a játékot, azok nem azért fogják megnézni, vagy tetszeni nekik, mert játékadaptáció.
  • Aldo Moro #3
    Helyes, csípem a Michael gyereket.
  • Tower Guard #2
    Miért ne lenne?
  • Evoluti0N #1
    "játékokból készült filmes adaptációk rajongói"

    Van ilyen?