Szekeres Viktor

J.J. Abrams Half-Life- és Portal-mozifilmet tervez

Igazi kockamennyországot vizionál J.J. Abrams, hiszen nem csak Csillagok háborúját akar készíteni, hanem pár hihetetlenül népszerű videójáték mozis adaptációját is leforgatná.

Ha egy üzlet egyszer beindul. J.J. Abrams úgy vállalta el a hetedik csillagok háborúja-epizód rendezését, ha producere is lehet a filmnek, így produkciós cége, a Bad Robot is bekerült a Lucasfilm mellé a gyártók sorába. Ezzel pedig rögtön új horizontok tárultak fel a producer előtt, aminek talán a filmrajongók fognak legjobban örülni. A Deadline értesülései szerint ugyanis a Bad Robot együttműködést tervez a Valve játékgyártó stúdióval, játékaik mozis adaptációját illetően.

E játékok közül a Bad Robot leginkább a Half-Life és a Portal mozis verziója után érdeklődik. Legalábbis erre utalt az, hogy a Las Vegasban tegnap megrendezésre került DICE Summit elnevezésű konferencián Abrams és a Valve vezetője, Gabe Newell sokak meglepetésére bejelentette, hogy megpróbálják kitalálni, hogy miképpen hozhatnának tető alá egy Portal-, illetve egy Half-Life-mozifilmet. Egyelőre persze minden egyéb találgatás értelmetlen, hiszen a projektek még meglehetősen gyerekcipőben járnak. (Abrams egyébként azt is hozzátette, hogy a Valve-val egy új videójáték fejlesztésében is együtt fog működni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angel5 #9
    inkább ő csináljon ilyen filmeket mint az a UWE Boll nevű szánalmas nyomorék
  • immovable #8
    Fa**a starcraft filmet a népnek! :)
  • Soundmaker #7
    Arról nem is beszélve, hogy abban semmi meglepő nincs, hogy a produkciós cégének szerzi be a filmesítési jogokat előre... Más cég is megcsinálja ez csak nem kap akkora publicitást mint Abrams és a Bad Robot... Mióta felröppent a hír az SW folytatását illetően azóta minden szar hírérték ami vele történik.. nem tudom ezen mit vagytok meglepődve :D
  • Soundmaker #6
    Azért tegyük hozzá hogy aki olvasta Abrams munkásságát az tudja hogy egyszerre több projekten képes dolgozni, úgy hogy valamit le is tesz az asztalra. Párhuzamosan több sorozaton is dolgozott nem egyszer. (Mondjuk a többségében csak producerként). Szóval nála ez az alap szerintem. Az munkásságáról meg akkor mondjunk véleményt ha már láttuk... Addig szerintem tök felesleges divatfikázásba kezdeni a rendező személyével...

    Szerintem...

    Szerintetek?
  • Narxis #5
    Jah, idegesít is.
  • GaborT28 #4
    Visszavehetne a fószer. 2-3 héten belül kb 4 filmel kapcsolatban röppent fel a neve. Sokat akar a szarka; .....
  • NovaTerra #3
    Ennek a fickónak elég jó kapcsolatai lehetnek. Lassan mindenhol ott van.
  • keagle21 #2
    Először az episode 3-at adják ki...
  • Gater #1
    A végén még megéljük hogy HL2EP2 folytatása előbb fog film formájában megjelenni...