Szekeres Viktor

Most már tényleg lesz Warcraft-mozifilm

Már jó ideje hever a tervezőasztalon a Warcraft-univerzumban játszódó mozifilm forgatókönyve, de úgy tűnik végre megvalósulhat a filmterv, hiszen egy közönségkedvenc rendező szerződött le a projekthez.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint végre beindult a mozgolódás a tervezett Warcraft-mozifilm körül, ugyanis a Legendary Pictures vezetői szerződést kötöttek Duncan Jones rendezővel, hogy leforgassa a Blizzard népszerű videójátéka alapján készítendő filmet. (Korábban egyébként Sam Raimit hozták összefüggésbe a produkcióval, mint rendezőt.)

Duncan Jones neve sok filmrajongónak ismerős lehet, hiszen közönségkedvenc alkotásokhoz adta eddig a nevét. Ő rendezte az időutazós Forráskódot, valamint a Hold című scifit - előbbi 7,5-es, utóbbi pedig 8-as osztályzattal szerepel jelenleg az IMDb-n, ami mindenképp a nézők elégedettségének magas fokára utal. A fantasy természetesen az 1994-ben bemutatkozott Warcraft-univerzumban játszódna, azonban a történetéről még nincsenek konkrét információk, mindössze azt lehet tudni, hogy a forgatókönyvet Charles Leavitt írta, aki íróként olyan filmek szkriptjét jegyzi, mint a K-Pax - A belső bolygó, a Véres gyémánt vagy A megállíthatatlan. Idén tőle A hetedik fiú című fantasyt fogják bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden2 #16
    "...a Disney-nél, volt valaki a cégnél, aki rájött, hogy geekeknek csak egy másik geek tud rendes filmet forgatni, olyan valaki, aki nemcsak a szakmához ért, de az alapanyaggal is tisztában van - és nem azért, mert a forgatás előtt elolvasott egy képregényfüzetet, hanem mer gyerekkorától kezdve ezeket olvasta..." Na meg lett fogalmazva a véleményem szépen :D
  • Atisz #15
    Uwe Bollnak kellene adni :)
  • nemcsakizé #14
    Miért nincs ezen a fórumon szerkesztés gomb, hasznos volna.
  • nemcsakizé #13
    Ha Szekeres Viktorka jobban értesülne a dolgokról akkor ezt is oda írhatta volna a cikbe.
  • nemcsakizé #12
    Chris Metzen is ott lesz és felügyeli a filmet szóval ha valami neki nem tetszik tuti hogy beleszól.
  • Etinger #11
    Igazából az sem számítana, ha egy percet sem játszott volna semmilyen játékkal, mert nyilván most majd megismerkedik az egésszel.. egyfelől.

    Másfelől meg Duncan Jones egy nagyon jó rendező, akinek igényesek a munkái, egyáltalán nem kell félteni, főleg akkor nem, ha kap egy jó forgatókönyvírót... és úgy tűnik kapott.

    Igazából nagyon örülök neki, hogy végül nem Raimi készítheti a filmet, Duncanben jobban bízom.
  • Etinger #10
    Azért egy 2 perces előzetest és egy egész filmet megalkotni ég és föld. Amúgy egészen biztos ezek a srácok is közreműködnek majd a film készítésében.
  • FL Zoli #9
    Szerintem az egész filmet azokra kellene bízni akik a W3 meg wowhoz csinálták a trailereket
  • Loverman #8
    te csak ilyen tudsz lenni... igenis fontos hogy gamer, esetleg geek, és nem egy olyan csávó aki életében nem indított még el játékot mert neki a szórakozás a keresztrejtvény
  • Stranger666 #7
    jó lesz az 20 milliárdnak is. Mellesleg csak mert nem WOWozik, lehet hogy a warcraft3-mal tolta ha már a sct kijátszotta... én se wowozok, mégis tudom mi a a wc univerz feelingje. A blizz úgyse hagyja elkúrni.
    Cateran te szokás szerint kurva okos vagy egy általad utált kiadós hírnél. ez tetszik. Soha nem fogom megérteni, hogy az EA, az Ubysoft vagy a tököm tudja melyik kiadók közt mi a különbség... De te nyilvánvalóan a blizzardot tartod a legrosszabbnak. kár, hogy le van szarva a véleményed.