Szekeres Viktor

Fekete Özvegy és Nick Fury az Amerika kapitány 2 forgatásán

Scarlett Johanssont és Samuel L. Jacksont kapták le szemfüles lesifotósok pár nappal az Amerika kapitány második részének forgatáskezdését követően. A film áprilisban kerül a mozikba.

Amerikában 2014. április negyedikén mutatják be a Captain America: The Winter Soldiert, melynek magyar címe jelen állás szerint Amerika kapitány - A tél katonája lesz. A pár napja Los Angelesben elkezdett forgatásról a hét elején elkezdtek felkerülni a netre az első lesifotók. Ezek azonban még nem forgatási képeket tartalmaznak (egyelőre stúdióban dolgoznak a filmesek), hanem csak a forgatásra készülő színészeket. Azonban mindennek ellenére mégis bírnak hírértékkel, hiszen most már a kétkedők is biztosra vehetik, hogy Samuel L. Jackson (Nick Fury) mellett Scarlett Johansson (Natasha Romanoff) is szerepelni fog a filmben.

Klikk ide! Klikk ide!

Aki további képekre kíváncsi a két színészről, az ezen a linken nézhet meg még majd féltucatot. Az Amerika kapitány második részét Anthony és Joe Russo fogja rendezni, a filmben természetesen visszatér Chris Evans és Sebastian Stan, mint ahogy Toby Jones is, azonban Hayley Atwellt (Peggy) már csak keveset láthatjuk, helyette Emily VanCamp érkezik Steve Rogers mellé fehérnépnek. A S.H.I.E.L.D.-ből ismét láthatjuk Cobie Smulderst, a szervezet egyik fejesét pedig Robert Redford fogja játszani. Mellettük még Anthony Mackie, Frank Grillo és Georges St-Pierre kap fontosabb szerepet a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!