Szekeres Viktor

Itt a Thor 2 első előzetese

A Thor folytatásának első előzetese olyan lett, mint amilyet megszokhattunk a Marvel Studiostól. Látványos, sokat ígérő. Kérdés, hogy a film lesz-e olyan jó, mint az első epizód volt.

A Marvel Studios valószínűleg a Vasember 3 kópiái előtt fogja bemutatni a mozikban a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) első előzetesét, melyet ígéretük szerint már most feltettek a netre. A filmet Amerikában a tervek szerint november 8-án fogják bemutatni, de Magyarországon már október 31-től megnézhetjük az asgardi hős legújabb kalandjait, melyek az alábbi videó szerint elég látványosak lesznek.


A Thor folytatását, mely a Marvel Második Fázis második filmje lesz a Vasember 3 után, Alan Taylor rendezte, miután az első filmet készítő Kenneth Brannagh úgy döntött, hogy nem tér vissza a Sötét világra. Mint az az előzetesből is kiderül, a második részben szinte mindegyik, az első epizódból ismert színész visszatér, többek között ismét láthatjuk Chris Hemsworth-t, Natalie Portmant, Kat Denningset, Jamie Alexandert, Anthony Hopkinst, Rene Russót és a Lokit alakító Tom Hiddlestont is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)