Szekeres Viktor

A Vasember 3 utolsó plakátjai

Sok egyéni plakátot követően megérkezett a Vasember 3 talán két utolsó plakátja, melyeken nem csak Tony Starkot lehet látni, hanem az összes fontosabb szereplőt.

Egy mozifilm esetében a reklámkampány finise akkor következik el, amikor a kedvcsináló plakátokat követően megjelennek a végső plakátok, melyek egy szuperhősös képregény-film esetében általában az összes fontosabb szereplőt megjelenítik. Mivel a Vasember 3 bemutatójáig már egy hónap sincs hátra, így éppen időszerű volt egy képre montírozni a fontosabb karaktereket alakító színészeket, mint például Robert Downey Jr-t, Gwyneth Paltrow-t, vagy a harmadik részhez újonnan csatlakozó Guy Pearce-t és Ben Kingsley-t.

Mint az látható azonban két különböző, afféle "össznépi" plakát is készült a Vasember 3-hoz, az egyik az amerikai piacra, a másik talán a nemzetközire. Mint korábbi tavaszi Marvel-filmek esetében a nemzetközi közönség ezúttal is jobban jár, hiszen Magyarországon sok másik országgal egyetemben már április utolsó hetében látható lesz Tony Stark legújabb kalandja, míg az amerikaiaknak erre május első péntekéig várniuk kell.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)