Szekeres Viktor

Többféle mozis verzió készül a Vasember 3-ból

Amerikában és Kínában más Vasember 3-at láthat a közönség, ugyanis a Marvel Studios az egyre növekvő kínai piacot bónusz jelenetekkel próbálja meg kiszolgálni.

A Marvel Studios és a DMG tegnap bejelentette, hogy a nálunk április utolsó csütörtökén, Amerikában pedig május első péntekén bemutatásra kerülő Vasember 3 cím akciófilmből többféle mozis verzió is fog készülni. A szokásokkal ellentétben azonban ezúttal nem különböző piacok korhatár-besorolásai fogják ezeket a verziókat, hanem egy másik piaci igény, hiszen a Vasember 3 "másik" változata a kínai piacra fog készülni.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Vasember harmadik részében elég komoly anyagi résszel beszállt egy kínai fél is, a film egy részét Kínában forgatták és egy megállapodásnak köszönhetően a szereplők egy része is kínai készülékkel fog telefonálni, és akkor a szándékosan kínai színészek számára írt szerepekről még nem is ejtettük szót. A kínai Vasember 3-ban nem csak Wang Xueqi fog feltűnni, hanem az ország egyik legismertebb színésznője, Fan Bingbing is, aki a közlemény szerint az egyik, direkt a kínai piacra forgatott jelenetben is szerepelni fog. (A Marvel Studios tervei szerint egyébként később is keresni fogja az efféle megállapodási lehetőségeket Kínával.)

Arról természetesen még nincs konkrét információ, hogy a bónusz jelenetek mit fognak tartalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • awexco #8
    kinai csibének nem csak ők nyalnak ...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fan_Bingbing
    2014 X-Men: Days of Future Past
  • Zombee #7
    Szerintem jól megleszünk nélküle, ha mégsem.
  • Picizöldfül #6
    akkor verheted a HD fan binbingcsinglingre :)
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Fan Bingbing csini csajszi - már csak miatta is érdemes lesz beszerezni majd a BD-t vagy DVD-t... mert rohadtul remélem, hogy ha másképp nem, extrák között ott lesznek a "for chinese only" jelenetek is.
  • Susan98 #4
    Nem hiszem, hogy fontos jelenet lesz, ha csak Kínban fogják leadni. Akármennyire is nyalnak az országnak, azt nem tennék meg, hogy egy fontos részt nem adnak le Amerikában, és az egész Földön, hanem csak ott...
  • carville #3
    Én pedig eltudom képzelni, hogy olyan apróságokról van szó, mint h Tony Stark kínai kaját eszik, és a Bingbinget csöcsörészi, közben az egésznek meg semmi értelme.
  • BladeW #2
    A Marvel Studios tervei szerint egyébként később is keresni fogja az efféle megállapodási lehetőségeket Kínával

    Viszlát Marvel Studio, addig szerettelek amíg nem álltál kurvának.
  • xido #1
    Ellenben remélem a dvd-n megjelenhet akkor majd a bővebb verzió is,gondolom dramaturgiailag nem potyára kerülnek bele..