Szekeres Viktor

Angliában forgatják A bosszúállók 2-t

A Thor második része és a Guardians of the Galaxy után a Marvel Studios A bosszúállók második részét is egy angol stúdióban és angol helyszíneken fogja forgatni.

A Screen Daily értesülései szerint A bosszúállók második részét Angliában fogják forgatni a jövő év elején, igaz a produkció előkészítése már év végén elkezdődik a Pinewood-Shepperton stúdióban. Az első A bosszúállókat még Amerikában forgatták, most azonban a Marvel Studios egyre inkább Anglia felé kacsintgat, a Thor: The Dark World is a Pinewood-Sheppertonben készült és idén a Guardians of the Galaxy is ebben a stúdióban foroghat.

Azt, hogy a forgatáskezdés még nagyon messze van, abból is kiderülhet, hogy A bosszúállók 2-ről még nagyon keveset lehet tudni, szinte csak az biztos, hogy Joss Whedon visszatér író-rendezőként. Egyelőre még a színészek hivatalos szerepvállalásáról sem lehet tudni, bár szinte biztos, hogy Robert Downey, Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Scarlett Johansson és Samuel L. Jackson is visszatér. A bosszúállók 2 tervezett amerikai premierje 2015. május elseje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Susan98 #2
    Lehetséges, bár nem hinném, hogy kifejezetten Londonban játszódna, elvégre tipikus szuperhősös film lesz, vagyis New York...
  • RAZOR27 #1
    úgyérzem London porig lesz rombolva megint :D mostanság előszeretettel pusztítja a szórakoztató ipar :D:D:D