Szekeres Viktor

Újabb 4 Vasember-páncélt lepleztek le

Már egy hónap sem választ el minket attól, hogy a hazaik mozikban megnézhessük a Vasember 3-at. A premier közelségét az is jelzi, hogy a Marvel egyre több spoileres képet mutat be.

A héten örülhettek a spoilerekre éhes Vasember-rajongók, hiszen a Marvel Studios Facebookos játékának köszönhetően a héten minden napján újabb és újabb páncélokról rántották le a leplet Tony Stark gyűjteményéből. A korábban bemutatott páncélok mellé ezúttal Mark 17-es, a Mark 35-ös, a Mark 38-as és a Mark 39-es csatlakozott.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Mark 39-es egyébként meglehetősen vegyes fogadtatásra lelt a fanatikusok között, hiszen mint az a képen is látszik, egy szuborbitális öltözékről van szó. A Marvel Studios egyébként a Vasember harmadik részének zenei anyagát is nyilvánosságra hozta. Az április 30-án megjelenő Heroes Fall című album többek között olyan előadók dalait fogja tartalmazni, mint az Imagine Dragons, az AWOLNATION, a Neon Trees, a Redlight King és a 3OH!3.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garou #8
    A 38-as szerintem is a Hulkbuster, ami értelemszerűen Hulk ellen lett építve.
  • Garou #7
    Az Iron Patriot tudomásom szerint egy teljesen új páncél, amit nem is Stark fejlesztett. Képességeiben pedig jóval gyengébb, mint a Warmachine, vagy az aktuális Iron Man páncélok.
  • Rotcsa #6
    Köszi!
  • Jrex #5
    Az iron patriot páncél is kimaradt, ami warmachine tovább fejlesztett változata.
  • billbester #4
    Ja még kihagytam az Extremis páncélt, amit a bemutatóban is láthattunk. Tony maga is egy páncél lesz. Bármikor hozzá tudnak csatlakozni a részei és semmi sem kell hozzá. Képregényben nanobotok segítségével, de ahogy látom ebben máshogy lesz megoldva. Azt még megjegyzem, hogy persze erősebb páncél az eddigieknél.
  • billbester #3
    1-es Tony abba szökött ki a barlangból. Nem tud még repülni csak egy amolyan egyszeri kilövésig, sőt még ugye Jarvis sincs a segítségére, de a többinél már mindnél ott van

    2-es az ezüst, amiben nincs megoldva a jegesedés (ezt viszi el Rhodey ebből lesz Gépágyú)

    3-as arany titán ötvöze, amiben sikerült megoldania a jegesedést és a 2-es páncélnél jobban ki vannak dolgozva a fegyverek (ebben harcol a végén Obadaiah-val, aki amúgy Iron Monger akit én Vaslopónak hívok)

    Iron Monger(Vaslopó) páncél az 1-es továbbfejlesztett változata, amit Obadaiah visel. Több fegyverrel van felszerelve kb 50 tonnát képes felemelni, a repülést is megoldotta, de a jegesedést nem.

    4-es ugyanaz, mint a 3-as páncél (mivel tropára ment a vasember 1 végén a 3-as csinált egy másikat, ami kicsit nagyobb súlyt képes felemelni (ebbe van a közönség előtt a Vasember 2 elején)

    5-ös a bőrönd páncél (a táska, amit szétnyit és már magára is ölti, ami azért jó, hogy így bárhova vihető) elég könnyű páncél, aminek megnövelt biometrikus védelmi rendszere van. Ebben küzd meg Whiplash "Ostoros" 1-es páncéljával.

    Whiplash-Ostoros 1-es -ostorokba terelte az ionizált plazma energiát. A páncél megnöveli az erejtét, de nagyon kezdetleges.

    6-os Stark egy új elemmel helyettesítette a reaktor magját, ami nem meríti és nem mérgezi a használóját, tehát több energiával bír és egy lézeres fegyver is bele van márépítve, de az ereje a 4-es páncéllal egyenértékű (ebben küzd meg a vasember 2 végén Whiplash "Ostoros" 2-es páncéljával) A Bosszúállók elején is még a 6-os páncélt viseli.

    Gépágyú- Ezt Rhodey használja és a 2-es páncél felturbózott változata. Rengeteg fegyverrel van felszerelve és a védjegyével egy ágyúhoz hasonlító szerkezettel a válán.

    Whiplash/Ostoros 2-es - Hammer pénze segítségével Vanko titokban épített egy gépet, ami Tony 6-os + Gépágyú péncélnál is erősebb. Mindkét ostorjába ionizált plazmát vezetett, amit tökéletesített az előzőhöz képest.

    7-es az 5-ös páncélhoz hasonló és lézeres nyomkövető segítségével megy rá a használójára (Tony karkötője által a Bosszúállókban) A hátán lévő rakétákkal tud repülni és nem a kezével + felturbózott fegyverek új kütyük és elég sok energia.Ez a páncél a közelharcban a legjobb.

    Na és most jönnek a Vasember 3-as páncélok
    17-es ,akit Szívtiprónak fordítottam egy afféle nehéztüzérség, akinek a mellkasán lévő energiafegyver fel van turbózva

    33-as ezüst centurió a normál páncéloknál sokkal erősebb páncéllal, fegyverzettel rendelkezik. Direkt Ostoros ellen készült.

    35-ös, akit Piros durcinak neveztem el. Ő a katasztrofális helyzetekben nyújt segítséget. Gondolom ment és szereli a páncélokat, ha bajuk lesz.

    38-as Igor, aki lehetne Hulkbuster is. Minimális fegyverzete van, de írtó nagy fizikai erővel bír. A nehéz dolgok emelésére lett tervezve + a földbedöngölésre.

    39-es Geminit a Nasa ugynezen nevű programjáról lett elnevezve, ami kifejezetten a Föld körüli harcokhoz lett tervezve (Chiturik miatt építette + a stáblista után elvileg kap egy sos jelet az űrből és akkor fog találkozni Star Lorddal, gondolom ebben a páncélban)

    40-es Shotgun Egy nagyon gyors páncél hipersebességgel.

    Eddig ennyi páncélról tudunk bár jóval több lesz ahogy látható volt a trailer-ben is. Mindegyik máshoz lett tervezve.

  • HalálosHintalow #2
    Magyart sajnos nem találtam:
    Iron man páncél lista
    (természetesen ezeknek a 90%-a a képregényekben tűnt csak fel eddig)
    Nem hasonlítottam össze őket, lehet, hogy kitaláltak a filmhez olyanokat,amik eddig nem léteztek.
  • Rotcsa #1
    Valaki meg tudná mondani, hogy a különböző páncélok mivel tudnak többet/kevesebebt egymáshoz képest, és h az eddigiek melyek voltak, vmint, h kik ellen és melyik filmben viselte/vetete be azokat?