Szekeres Viktor

Büntet az új Superman-mozifilm friss előzetese

A papírforma alapján Az acélember című Superman-reboot új előzetese elég sok bizonytalan nézőt fog meggyőzni arról, hogy Zach Snyder filmjét fel kell venni a nyári kötelezni néznivalók közé.

A napokban a Warner Bros. stúdió pár vírusmarketinges módszerre támogatta meg június 14-i premierjét, Az acélembert (Man of Steel). A Superman-filmsorozat legújabb rebootja nálunk hat nappal az amerikai bemutató követően, június 20-án kerül majd bemutatásra az Intercom jóvoltából, természetesen nem csak 3D-ben, de 2D-ben is, hiszen nem mindenki áldoz szívesen arra plusz pénzt, hogy csak szemüvegben élvezhető filmélményért fizessen.


A Zach Snyder által rendezett film minden bizonnyal itthon is megtekinthető lesz IMAX-formátumban, s a fenti előzetes alapján kijelenthetjük, hogy nem mindennapi látványban lehet majd része az új Supermanre jegyet váltóknak. Kérdés, hogy a látványt kísérni fogja-e jó történet. A Snyder-féle Supermannel a Warner stúdió célja minden bizonnyal a 2006-os Superman visszatér okozta blama feledtetése - a Bryan Singer által rendezett film Amerikában csak 200 millió dollárig jutott el, világszerte pedig még annyit sem hozott konyhára (191 millió).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #20
    "A papírforma alapján Az acélember című Superman-reboot új előzetese elég sok bizonytalan nézőt fog meggyőzni arról, hogy Zach Snyder filmjét fel kell venni a nyári kötelezni néznivalók közé."

    Azért ez korántsem ilyen egyértelmű.

    A ruhán kívül bugyogót hordó szuperhősöket soha nem vettem komolyan, szeretem, de nem komolyan vehető, könnyed szórakozás. De Superman mind közül a leghülyébb: hihetetlen, hogy zakóban, szemüvegben senki sem ismeri fel, ez még a köpenyben repülős dolgok mellett is röhejes.
  • NEXUS6 #19
    Zack Snydert szeretem, bár a 300-at egyszer sem tudtam megnézni, de a Sucker Punch nagyon klafa lett (kár hogy szinte senki nem érti, sem mint élvezhető művet, sem mint sokrétű, utalásokkal teli filmes alkotást). Aztán Kevin Costner, meg Russel Crow is jó lesz egy-egy sima epizódszerepre itt.

    Nagyon erős alapokkal indul ez a film, ha csak nem baxnak valamit nagyon el, ez ütni fog!
  • Dean Winchester #18
    a 2006-os tényleg nagy csalódás. az öltözék is eléggé mű a színész is túl műmájer, ennek meg legalább valami férfikinézete van, bár a szakállas részben vagányabb a főhős :)
    Jó lesz,ez szerintem ! Várós, tuti mozibanézős lesz
  • NEXUS6 #17
    Nekem átjött:)
  • Chris05 #16
    Miért olyan passzos az Acélember ruhája?
    Mert "S"-es.

    Szakállas. .D
  • Zomil #15
    Mondjuk ebben a filmben már pont nem lesz piros gatyája :)
  • goldmember #14
    Nagyszerű! Egy újabb alsógatyás szuperhős.
  • didgeridoo #13
    Ígéretes. Ha majd lesz, meglesem.
  • Tucky17 #12
    1-perc 25-másodperctől :D. Úgy fest beugrott pár snitt erejéig, miközben az új wolverine filmet forgatta :D
  • G22 #11
    Nekem a gigantikus méretű szitakötő volt fura.Cavillról meg leírtam párszor a véleményem.Tom Wellinget szívesebben láttam volna, de ez van.