Szekeres Viktor

Itt a 300 második részének első plakátja

Megérkezett végre a 300 folytatásának, a Rise of an Empire-nek az első plakátja, mely természetesen nem az első rész főszereplőjét alakító Gerard Butlert ábrázolja, hiszen a második rész egy újabb ütközetet dolgoz fel.

Nem csak a R.I.P.D. első plakátja került bemutatásra a napokban, hanem a 300 folytatásának számító 300: Rise of an Empire-é is - mint korábban is írtuk, mindkét film azzal "büszkélkedhet", hogy a bemutatójuk nyári időpontja ellenére még mindig nem kaptak előzetest, mely egyes rajongók szerint elég nyugtalanító.

Azonban aki azt gondolná, hogy mindez rossz előjel a premierek időpontjára vonatkozóan, az most fellélegezhet, hiszen a R.I.P.D. és a 300: Rise of an Empire plakátja is tartalmazza a bemutató dátumát, így azt vélhetően tartani is fogják a stúdiók, s nem kerül sor halasztásra az utolsó pillanatban. Bár a 300 2-nek még nincs hivatalos magyar címe és premierdátuma, minden jel arra mutat, hogy augusztus bemutatóval számolhatunk, tehát a világpremier környékén láthatjuk a filmet.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kukucs1919 #5
    ELÖZETES elözetese
  • kukucs1919 #4
    http://www.youtube.com/watch?v=xtk7c1yf_DY
  • koschwarz #3
    a brand miatt kell ez az idióta "300" cím, de a lényeg a lényeg, a szalamiszi csatát dolgozza fel.
  • Zombee #2
    A R.I.P.D-nek van már azóta előzetese, jópofa filmnek tűnik. A 300 viszont nekem sosem jött be.
  • Ender Wiggin #1
    ha ez folytatás, akkor remélem a mai divat szerint a 300 halott zombiként tér vissza, s legyőzésükre szintén csillogó testű vérfarkasokat bérel fel az athéni népgyűlés.