Szekeres Viktor

Csak 18 éven felülieknek: Előzetest kapott a Motel rendezőjének új horror tévésorozata

Az ígéretek szerint a Hemlock Grove című sorozat egyszerre lesz rejtélyes, ijesztő és véres. Hogy ez igaz-e vagy sem, arról az új előzetest megnézve lehet meggyőződni.

A hét vége felé mutatta be a Netflix szolgáltató a Hemlock Grove című (tévé)sorozat első szezonját. A "tévé" előtagot azért kényszerülünk zárójelbe tenni, mert bár tévésorozatos formátumról van szó, a széria nem a tévében látható, hanem online, viszont semmiképp sem fogható fel websorozatnak. A Netflix a premierrel egy időben a teljes első évad mind a 13 epizódját elérhetővé tette, vagyis a sorozat disztribúciójára hasonlóképpen került sor, mint a House of Cardséra.


A premier előtt a Netflix, hogy meggyőzze a bizonytalan nézőket, kiadott egy utolsó, 18 éven felülieknek ajánlott "piros" előzetest is a Hemlock Grove-hoz, melyben többek között leszbikus nekrofilek jelenlére hívják fel a figyelmet. Az elég elvetemült ötletekkel rendelkező széria egyik készítője a köztudatba a Motel című filmsorozattal a köztudatba berobbant Eli Roth.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Nekem ezzel nincs bajom, egy horrorfilmben darabolják csak fel szépen a szereplőket... :)
  • A1274815 #6
    "A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak."

    Ezt nem tudtam.

    Amúgy nem feltétlen Eli Roth bűne a klisé szerű idegesítő fiatal szemétláda főszereplők, mivel az összes vacak Horror film tele van velük és néha a jobbak között is előfordúl egy-két olyan karakter.

    Viszont nagyon mellélőnek velük, mert a nézőt nem fog aggódni a sorsukért, hanem a gyílkos(ok)nak szúrkól, hogy ugyan nyírja már ki őket.

    A Kabinlázban is egyetlen, főszereplő van, aki úgy ahogy tűrhető és nem olyan, hogy ha nem magától rohad szét, akkor én szeretném kupán vágni.
  • Zombee #5
    Milyen tévésorozat az, ami nem a tévében megy, hanem a weben, ennek ellenére nem websorozat? A Motel 3-hoz amúgy már nem volt köze Eli Roth-nak. A Kabinláz bőven vállalható és szórakoztató film, ellenben a Motellal, ami meg tényleg nem az, csak hatásvadász Fűrész koppintás.
  • A1274815 #4
    Mi a baj Eli Roth-tal:
    - bunkó, utánivaló, antipatikus hősök, az ember alíg győzi kivárni, hogy végre megöljék őket
    - idióta és gyalázkodó történet
    - horror nulla
    - kizárólag brutalitásra és undór keltésre épít

    Hostel I
    Hostel II
    Hostel III
    Cabin Fever
  • kalapos01 #3
    Akkor ne nézz béna horrorfilmeket. Nézz jókat. Vagy ne nézz semmilyet. Ennyire ne legyél már fogyasztó.
  • bakvarnyu #2
    Egész fosnak, elég volt már ezekből a béna horrorfilmekből.
  • morden2 #1
    Egész jól néz ki a dolog