Szekeres Viktor

Megvan az új Álmosvölgy legendája főszereplője

Ha minden jól alakul, akkor nemsokára újabb feldolgozását láthatjuk az Álmosvölgy legendája-történetnek, melyről legutóbb Tim Burton húzta le az újabb rókabőrt.

Legutóbb a Lazacfogás Jemenben című filmben, illetve Az utolsó angol úriember című minisorozatban láthattuk azt a Tom Misont, aki az amerikai Fox csatorna egyik új sorozattervének, a Sleep Hollow-nak a főszereplője lesz. A sorozat, illetve egyelőre még csak a pilot természetesen Washington Irving műve alapján készül, mely a filmesek és tévések 1922 óta dolgoznak fel rendszeresen. Legutóbb 1999-ben láthattuk filmes adaptációját Tim Burton rendezésében.


Mison, a Burton-filmben Johnny Depp által eljátszott Ichabod Crane bőrébe fog bújni a sorozatban, mely a jelenben játszódik. A helyszín persze változatlan, továbbra is Sleep Hollow-ban, azaz Álmosvölgyben fognak furcsa dolgok történni, de egyelőre sok konkrétumot nem lehet tudni Alex Kurtzman és Roberto Orci forgatókönyvéről. Az azonban biztos, hogy a pilotban Mison mellett kiemelt szerepet fog kapni Orlando Jones és Katia Winter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #3
    Burton filmje óta már született jópár, a legendával foglalkozó film. Nem hiszem, hogy annyira nagy cucc lenne a sztori, hogy érdemes ebből sorozatot készíteni. De manapság miből nem lehet?....
  • mulholland2 #2
    Kedves Zombee. Köszönjünk értékes sorait :)). Szerintem nem rossz a koncepció.) Lehet jó.
  • Zombee #1
    Hát ez fos lesz.