Szekeres Viktor

Zombikkal és mészárlással ünnepli Halloweent az MTV

Halloween éjszakát rendez az MTV Hungary október 31-én este 22:55-től. A kísértetek éjszakáján a fiataloknak szóló szórakoztató csatorna vámpírokat, gyilkosságokat és szörnyekre vadászó rendőröket is bevet.

Az MTV úgy gondolta, hogy az amerikai hagyományok előtti tisztelgéssel köszönti Halloween éjszakáján, azaz október 31-én fiatalokból álló nézőtáborát, így speciális műsorkínálatot állítottak össze a programszerkesztők. A műsorfolyamot 22:55-től a Death Valley című horrorkomédia sorozat részei kezdik, főszerepben egy többek között zombikra és vérfarkasokra is vadászó elitegységgel. A csatorna által tavaly bemutatott sorozat sokak sajnálatára csak egy évadot ért meg, ezúttal 6 rész kerül belőle adásba.


A Death Valley éjjel 1:35-től a Szülinap pszichokivitelben (My Super Psycho Sweet 16) című tinihorror fogja követni, melynek középpontjában egy tinilány születésnapja áll, mely akkor vesz véres fordulatot, mikor a szülinapos meggyőzi szüleit arról, hogy nyissák meg a kedvéért a szomszédos görkori parkot, ahol korábban gyilkosságok történtek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #1
    death valley!!! aki tudja, nézze, mert iszonyat gagyinak tűnik elsőre, de közben meg iszonyat vicces. számomra a tavalyi év egyik legnagyobb sorozatmeglepetése volt.