Szekeres Viktor

Mégiscsak sorozat lesz a Zombielandből

Nem tévében, de tévésorozatos formátumban láthatjuk nemsokára a Zombieland ismert karaktereit, bár azt egyelőre még nem tudni, hogy kik fogják megszemélyesíteni őket.

A kör bezárult. Ruben Flesicher eredetileg tévésorozatként képzelte el a Zombielandet, meg is írta a pilot szkriptjét, de a történet végül filmként kelt életre a mozik műsorán, s aratott meglepő sikert. Igaz, a siker főleg Amerikára értendő, hiszen ott 75 millió dollár bevétel folyt be a vetítésekből, a világ többi részén mindössze 26 milliót áldozott rá a közönség.

Valahol egyébként meglepetés is, hogy még nem folytatódott a film, bár voltak és vannak tervek erre nézve. Azonban, ha filmként nem is, sorozatként nemsokára ismét viszontláthatjuk a Zombielandet. A film alapján ugyanis sorozat készül belőle - azonban nem hagyományos tévésorozat, hanem olyan, amit online lehet megtekinteni. Természetesen nem websorozatról van szó, hanem egy klasszikus, 30 perces komédiáról, mely az Amazon.com-on lesz majd látható. Persze a premier még arrébb van, hiszen még a casting sem kezdődött el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!